Dan Petrescu decimează lotul CFR-ului. Antrenorul e gata să renunțe la patru fotbaliști în viitorul apropiat

George Drafta 25.01.2023, 23:29
Dan Petrescu decimează lotul CFR-ului. Antrenorul e gata să renunțe la patru fotbaliști în viitorul apropiat

Tehnicianul de 55 de ani are toate motivele să fie bucuros după ce echipa sa a câştigat derbyul începutului de an. Şi a revenit după 18 etape în postura de lider al campionatului.

Unul dintre oamenii decisivi în victoria contra Farului a fost kosovarul Krasniqi. Cel care a marcat un gol şi a oferit un assist. Aspect pentru care şefii CFR-ului se pot deja felicita pentru transferul său.

Iar în Gruia este aşteptat şi Otele, jucătorul celor de la UTA pentru care bănăţenii cer o sumă de bani ca să îi dea drumul. Dacă la capitolul achiziţii, nigerianul ar fi ultimul pe listă, în ceea ce priveşte lista plecărilor ea nu este încă definitivată.

Buş nu a prins niciun meci ca titular în acest sezon al Superligii la CFR Cluj
Buş nu a prins niciun meci ca titular în acest sezon al Superligii la CFR Cluj

Astfel, „Bursucul” se gândeşte să mai renunţe la câţiva jucători pentru a mai diminua şi din bugetul de salarii pe care îl are clubul. Doi jucători au părăsit deja campioana României zilele trecute. Cătălin Itu a mers în Liga 2 la Poli Iaşi în timp ce Buş a fost trimis împrumut la Chindia Târgovişte.

Alţii aşteaptă la „coadă”

Iar cei care nu au dat randament până acum şi nu s-au aflat în vederile lui Petrescu au motive să se teamă şi ei de o plecare din Ardeal. Unul dintre numele rostite în această perioadă este cel al lui Cristi Bălgrădean. Care a pierdut lupta pentru titularizare cu italianul Scuffet.

Bălgrădean a venit la CFR de la FCSB
Bălgrădean a venit la CFR de la FCSB

Conform Fanatik, Neluţu Varga s-ar putea dispensa de portar în contextul salariului destul de mare pe care acesta îl încasează. Surpriza ar putea să fie însă constituită de o plecare a lui Mihai Bordeianu. Unul dintre oamenii de bază ai echipei din ultimii ani.

Acesta a evoluat ca titular în doar 8 dintre cele 22 de meciuri din această ediţie a Superligii, pentru campioana României. Mai puţine şanse a primit camerunezul Billong, pe care Petrescu s-a bazat doar la meciurile din Cupa României. Aceeaşi soartă o va avea conform surselor apropiate clubului şi Karlo Brucic.

Evoluţiile lui Roger nu îl mai mulţumesc pe Dan Petrescu
Evoluţiile lui Roger nu îl mai mulţumesc pe Dan Petrescu Copyright: Flaviu Buboi

Poate rămâne şi fără Roger

Antrenorul campioanei ar putea să nu îl mai vadă la antrenamente nici pe Roger. Brazilianul ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentur venirea lui Otele. Astfel, mijlocaşul ar face drum întors spre Arad după un an petrecut în curetea vişiniilor. Cu Otele, CFR ar ajunge la cinci transferuri în această iarnă după ce au semnat deja cu ardelenii Anton Maglica, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Ermal Krasniqi.

Urmăriți Playsport.ro și pe