Dan Petrescu face curățenie în urma lui Marius Șumudică! Doi jucători dați afară, plus unul scos de pe lista de Liga 1

Robert Zanfir / 08.11.2021, 07:34
Dan Petrescu face curățenie în urma lui Marius Șumudică! Doi jucători dați afară, plus unul scos de pe lista de Liga 1

Dan Petrescu s-a decis și va renunța la Anas Tahiri (26 de ani) și Guessouma Fofana (28 de ani), jucători aduși la CFR Cluj la cererea lui Marius Șumudică. Mai mult, antrenorul l-a scos pe Cristiano Figueiredo de pe lista pentru Liga 1.

CFR Cluj a terminat în forță turul de campionat. Dan Petrescu a uitat pentru moment de eșecul din Europa, după victoria la scor cu Dinamo. Ardelenii au câștigat cu 3-0, iar tehnicianul a uimit la final, când a declarat că a fost cel mai bun meci de la revenirea sa pe banca echipei.

Dan Petrescu face curățenie în urma lui Marius Șumudică! Doi jucători dați afară, plus unul scos de pe lista de Liga 1

CFR Cluj a profitat de pașii falși ai celor de la Universitatea Craiova și s-a distanțat la 11 puncte de contracandidata la titlu. În plus, FCSB a remizat cu Voluntari, 0-0, astfel că ardelenii pot pregăti în liniște returul campionatului regular.

Cu toate acestea, la finalul partidei din Ștefan cel Mare, au existat voci care au amintit de sezonul oscilant din această toamnă. Deac nu s-a ferit de vorbe și a declarat că CFR trebuie să fie la înălțime și în cupele europene.

Cum parcursul din Conference League pare încheiat, Dan Petrescu a demarat pregătirile pentru sezonul viitor. Antrenorul a renunțat deja la doi dintre oamenii rămași la echipă din timpul mandatului lui Marius Șumudică. Anas Tahiri și Guessouma Fofana au fost trași pe linie moartă, conform TelekomSport.

Cei doi au fost aduși la cererea lui Marius Șumudică și nu au mai prins minute după revenirea lui Dan Petrescu. Acesta a mizat la mijlocul terenului pe Mihai Bordeianu și Nana Boateng.

Va trebui să analizăm ce am făcut bine, ce nu am făcut bine. CFR își propune an de an lucruri mari și nu doar în campionat trebuie să fim acolo sus.
Ciprian Deac

Cristiano Figueiredo, scos de pe lista pentru Liga 1

Mai mult, potrivit sursei citate, Dan Petrescu a mai luat o măsură dură. Cristiano Figueiredo a fost scos de pe lista pentru Liga 1 și înlocuit cu Karlo Letica, venit în octombrie de la Brugge. Cristian Bălgrădean, Karlo Letica și Otto Hindrich sunt soluțiile CFR-ului pentru postul de portar.

Dacă va reuși să scape de cei doi mijlocași, CFR Cluj va scăpa și de salariile de 16 mii de euro pe care aceștia le au în Gruia.

Nu vreau să intru în polemică. Îmi pare rău că au pierdut în Conference League, au un singur punct din patru meciuri și sunt pe ultimul loc într-o grupă, cred, accesibilă, dar îmi pare rău pentru ei.

Și-mi pare rău că s-au redus punctele (diferența față de principalele urmăritoarele FCSB și Universitatea Craiova – n.r.).
Marius Șumudică, fost antrenor al CFR Cluj