Dan Petrescu îl ține în continuare în șah pe Neluțu Varga. Nu renunță sub nicio formă la drepturile sale

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.09.2022, 17:36
Dan Petrescu îl ține în continuare în șah pe Neluțu Varga. Nu renunță sub nicio formă la drepturile sale

Dan Petrescu nu a glumit deloc atunci când a spus că nu este dispus să renunțe la clauza de reziliere pe care o are la CFR Cluj. Antrenorul campioanei se află într-un război în toată regula cu patronul Neluțu Varga, care vrea să îl demită, nemulțumit de rezultatele obținute de echipa din Gruia în acest sezon al cupelor europene.

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj doar în condițiile în care va încasa integral clauza de reziliere de 400.000 de euro

„Bursucul” a spus că este dispus să plece, dar în anumite condiții. El are o clauză de reziliere în valoare de 400.000 de euro. Deși inițial a lăsat de înțeles că ar fi dispus să accepte și mai puțin pentru a semna rezilierea, Dan Petrescu s-a răzgândit acum și cere suma integrală pentru a pleca din Gruia, după cum a anunțat public, la finalul meciului de la Pitești, câștigat de CFR cu scorul de 1-0.

Se pare că antrenorul de 54 de ani nu blufează și chiar are de gând să își ducă planul la bun sfârșit, după cum informează și digisport.ro. Astfel, Neluțu Varga va avea o misiune extrem de dificilă în a-l demite pe Petrescu. Cei doi stabiliseră să aibă întâlnirea decisivă marți sau miercuri. Doar că antrenorul a acuzat o stare de rău după meciul de la Pitești, odată ce a ajuns la locuința sa din București. El suspectează că ar putea avea Covid-19. Din acest motiv, Neluțu Varga a decis să amâne această discuție.

Neluțu Varga nu poate numi noul antrenor, chiar dacă se pare că ar fi ajuns deja la un acord cu el

Rămâne acum de văzut când se va recupera Dan Petrescu și dacă își va relua activitatea la CFR Cluj. Conform sursei citate, el a programat o ședință de antrenament în cursul zilei de joi. Semn că este decis să nu semneze rezilierea contractului și să continue în Gruia, în condițiile în care nu va primi acei 400.000 de euro.

De asemenea, este de așteptat ca acea întâlnire cu Varga să aibă loc în cele din urmă și să se încheie cu o decizie clară. Cert este că în acest moment patronul campioanei este ținut în șah. Întrucât nu poate momentan să scape de Petrescu și, deci, nu poate să numească un nou antrenor.

În presă a apărut informația conform căreia s-ar fi ajuns deja la un acord cu Cosmin Contra. Momentan însă, totul este la nivel de zvon, întrucât fostul selecționer se află în vacanță și, după cum chiar el a anunțat, nu se gândește încă la partea profesională a vieții sale.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe