Dan Petrescu și CFR Cluj rămân favoriți la câștigarea titlului. „Noi îi spunem Omul trofeu”

Radu Bordei 31.03.2023, 21:06
Dan Petrescu și CFR Cluj rămân favoriți la câștigarea titlului. „Noi îi spunem Omul trofeu”

Omul trofeu, Dan Petrescu, rămâne în continuare principalul favorit să își păstreze titlul cucerit sezonul trecut. În acest moment Farul lui Hagi este pe primul loc, dar tot campionii sunt văzuți drept cei mai îndreptățiți să ridice trofeul deasupra capului.

De ce crede Petre Marin că „Omul trofeu” Dan Petrescu va fi din nou campion. Care este favorita fostului fundaș

Deși a jucat la FCSB și Rapid, Petre Marin îi ține pumnii Farului lui Gică Hagi. Fostul fundaș a recunoscut, la Playsport Live, că trupa de la malul mării este favorita lui în acest playoff. Chiar dacă, în ciuda poziției favorabile, echipa de la malul mării nu este favorită în fața CFR-ului lui Dan Petrescu.

Consider că CFR este marea favorită, este cea mai puternică echipă, dar favorita mea personală este Farul lui Hagi. Noi avem și un parteneriat la nivel de academie cu ei, poate sunt subiectiv. Consider că este singurul proiect viabil pentru fotbalul românesc, se construiește ceva frumos acolo, pentru viitor. Dacă se va face stadion nou o să fie o emulație deosebită și la Constanța, știu că sunt planuri importante. Totuși,  CFR-ul are prima șansă pentru că acolo au un om care decide tot, Dan Petrescu, un manager în adevăratul sens al cuvântului, cum îi spunem noi în fotbal „Omul trofeu”. El unde merge vrea trofee și perfromanță, a explicat Petre Marin.

De ce Rapid și FCSB nu au șanse reale la titlu

Marin consideră că situația antrenorului la fosta sa echipă reprezintă un mare handicap. Cipriotul Elias Charalambous a fost instalat, în acte, drept principal, dar de pregătire se va ocupa tot Mihai Pintilii, iar deciziile finale se iau la palat.

Există un staff care a făcut o treabă foarte bine, chiar îl felicit pe Mihai Pintilii pentru munca și rezultatele obținute. Dar va fi greu pentru fotbaliști, să știi că nu decide cel care te supraveghează toată săptămâna. Însă așa se lucrează acolo, nu avem ce face.

În schimb la Rapid lucrurile merg bine, doar că echipa nu pare să aibă forța să atace titlul chiar din acest sezon.

Rapid este în discuție, a revenit în Superligă de doi ani, au un stadion nou, care a atras mulți fani. Am văzut că este foarte greu pentru cineva să câștige pe Giulești. Mai ales anul viitor cred că va lupta cu șanse, am văzut ce a declarat și domnul Șucu, că vor fi investiții importante, o să fie bine.

Important este să fie concurență importantă, dacă sunt CFR, FCSB, Farul, Rapid, Craiova, va fi bine pentru fotbalul românesc. Și va crește și echipa națională, a încheiat Marin

Urmăriți Playsport.ro și pe