Dănciulescu a scos piatra și a aruncat în dinamovistul pe care îl consideră principalul vinovat

Catinca Giosanu 14.03.2022, 10:09
Dănciulescu a scos piatra și a aruncat în dinamovistul pe care îl consideră principalul vinovat

Ionel Dănciulescu a identificat jucătorul care se face vinovat pentru golurile din prima parte a meciului Rapid – Dinamo, scor 3-1. Fostul mare fotbalist l-a pus la zid pe dinamovistul cu pricina.

Eroarea lui Figueiredo, taxată de Ionel Dănciulescu

Derby-ul de la Mioveni a născut o mulțime de controverse. Toate golurile s-au marcat în prima jumătate de oră. Scorul a fost deschis după doar trei minute de joc. Primul fotbalist care și-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Alex Ioniță. El a trimis balonul în poartă după o acțiune superbă. Cinci minute mai târziu, Kait a marcat pentru 2-0, din apropierea porții.

În minutul 11, a marcat și Vlad Morar, spre bucuria dinamoviștilor. Nu a fost însă de prea mare ajutor, mai ales că giuleștenii și-au continuat evoluția bună. Meciul s-a terminat 3-1 după golul lui Adrian Bălan.

”Dinamo nu mai are nimic de pierdut”

Ionel Dănciulescu a ținut să îl ”taxeze” pe dinamovistul pe care îl consideră principalul vinovat pentru punctele pierdute. Fostul mare fotbalist a constatat cu dezamăgire că portarul portughez, Cristiano Figueiredo, nu conferă niciun fel de siguranță echipei antrenate de Dusan Uhrin.

Figueiredo este un portar care nu dă niciun fel de siguranță echipei. Să nu mai vorbim despre greșelile fundașilor centrali. Dinamo nu mai are nimic de pierdut. Trebuie să iasă la joc, să joace mai sus.

De fiecare dată când a făcut pressing celor de la Rapid, aceștia au avut probleme. Trebuie să joace, altă variantă nu există.”, a declarat Ionel Dănciulescu, conform digisport.ro.

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care Bălan a executat o lovitură liberă exact pe centrul porții apărate de Figueiredo, dar portarul legitimat la Dinamo a avut o intervenție dezamăgitoare.

”Am primit un gol copilăresc. Sper să nu se mai repete!”

Partida Rapid – Dinamo, din prima etapă a play-out-ului Ligii 1, a reprezentat cel de-al doilea meci pentru Adrian Mutu la formația alb-vișinie. Meciul s-a disputat pe noul stadion din Giulești.

Tehnicianul și-a controlat emoțiile după victoria clară a Rapidului cu Dinamo. El a ținut să le transmită un avertisment neașteptat elevilor săi.

Am primit un gol copilăresc, la ce experiență am pe linia de fund. Sper să nu se mai repete! În rest, noi am dominat. Am făcut un meci foarte bun, băieții au respectat ce le-am cerut. Dusan a schimbat sistemul și am preferat să nu mai avem posesie și să evoluăm mai direct.

A fost un meci liniștit. N-am suferit și am obținut o victorie după 14 ani pentru Rapid. Îmi place să le dau libertate jucătorilor, în ultimii metri treaba antrenorului se cam termină. Acolo intervine fantezia jucătorului. Să fie conduși de instinct, să se bucure de fotbal. Sunt plini de talent. L-am antrenat pe Bălan și la Voluntari. I-am spus că poate dă și el un gol (n.n. râde). A lovit foarte bine mingea. A căpătat și o traiectorie ciudată pentru portar. O victorie importantă, de moral, dar important este că suntem pe un drum bun.”, a declarat Adrian Mutu, după jocul cu Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe