Dani Coman, noul președinte al celor de la FC Hermannstadt. Sibienii au făcut anunțul oficial

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.06.2021, 17:57
Dani Coman, noul președinte al celor de la FC Hermannstadt. Sibienii au făcut anunțul oficial

Dani Coman este noul președinte al celor de la FC Hermannstadt. Fostul portar s-a despărțit de Astra Giurgiu după ce echipa a retrogradat în Liga 2. Și a ales să meargă la o altă echipă care a retrogradat la finalul sezonului trecut de Liga 1. Hermannstadt a pierdut barajul cu CS Mioveni cu scorul general de 2-1.

Se pare însă că sibienii nu au de gând să stea foarte mult timp în Liga 2. Și au adus un om care a reușit rezultate importante în fotbalul românesc din postura de conducător de club. Dani Coman a fost numit în funcția de președinte la Astra Giurgiu în iunie 2015. Iar la primul sezon în această postură, echipa sa a reușit să câștige singurul titlu din istorie, sub comanda lui Marius Șumudică.

Dani Coman, noul președinte al celor de la FC Hermannstadt. Sibienii au făcut anunțul oficial

FC Hermannstadt a anunțat vineri pe site-ul oficial că Dani Coman este noul președinte al clubului: „Suntem bucuroși să vă anunțăm în mod oficial că Dănuț Coman este noul președinte al A.F.C.Hermannstadt!”. Fostul portar de la FC Argeș, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui și Astra a oferit și primele declarații în calitate de conducător al clubului din Sibiu. El a anunțat că obiectivul echipei în sezonul următor este acela de a promova în Liga 1.

Împreună vom putea realiza lucruri frumoase. Sunt extrem de mtoivat, am venit cu gânduri pozitive la Sibiu. Îmi doresc foarte mult să aduc echipa acolo unde-i este locul, adică în prima ligă. Am întâlnit niște oameni extraordinari aici, unii care-și doresc să facă performanță…au suferit din cauza eșecului pe care l-au avut. Ne dorim să reconstruim echipa…începem un campionat extrem de greu și am nevoie de toată lumea pentru a ne îndeplini obiectivul: de a promova în Liga 1. Avem nevoie de suporteri”, a spus Coman într-un videoclip postat pe pagina de Facebook a lui Hermannstadt.

„Am avut și alte oferte, unele mai bune”

De asemenea, Dani Coman a dezvăluit că a mai avut și alte oferte în această perioadă, unele chiar de la cluburi din Liga 1. El a spus că a ales să meargă la Sibiu datorită relației apropiate pe care o are cu o parte din conducerea clubului. Noul președinte al lui Hermannstadt a dat și câteva detalii despre schimbările care se vor petrece în perioada următoare la nivel de lot.

Este adevărat că am avut și alte oferte din prima și a doua ligă, unele mai bune. Dar îi cunosc foarte bine pe cei doi patroni Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar. Am o relație apropiată cu managerul sportiv, Radu Neguț. Știu eforturile care s-au făcut în ultimii doi ani aici, știu dezamăgirile care au fost după retrogradare.

Sunt foarte mulți jucători care vor pleca , sunt jucători care vor veni și vor să pună umărul pentru echipă. În anii trecuți mi-am dorit să am un grup unit și cred că am reușit, mai puțin în ultimul an la Astra Giurgiu. Nu trebuie să ne mai gândim la trecut, ci la ce vom face în viitor. Toate cunoștințele noastre trebuie să le folosim pentru rezultate și pentru ceea ce ne dorim să facem”, a mai spus Coman.