Daniel Pancu le dă o veste proastă fanilor rapidiști: „Încă nu sunt făcuți să fie campioni”

Robert Zanfir 05.10.2022, 23:39
Daniel Pancu le dă o veste proastă fanilor rapidiști: „Încă nu sunt făcuți să fie campioni”

Daniel Pancu (45 de ani) nu este impresionat de Rapidul lui Mutu. Fostul mare atacant din Giulești spune că echipa construită de Victor Angelescu și Dan Șucu încă nu are ADN de campioană.

Rapid a pierdut surprinzător în fața ultimei clasate din Superliga. A fost 1-2 la Ploiești în fața Chindiei lui Toni Petrea. Fostul antrenor de la FCSB și-a luat astfel revanșa, după ce chiar giuleștenii i-au dat brânci de pe banca echipei lui Gigi Becali. După meci, antrenorul a intrat într-un război la distanță cu Antonio Sefer. Rapidistul nu s-a abținut de la ironii.

Daniel Pancu le dă o veste proastă fanilor rapidiști

Fără să fie ironic, Daniel Pancu le dă o veste proastă jucătorilor lui Mutu. Fostul mare atacant din Giulești crede că Rapidul nu are încă ștaif de campioană. „Pancone” are și câteva explicații.

„Era foarte greu să țină ritmul Rapid, era un ritm de campioană, a la CFR Cluj. Încă nu sunt pregătiți să fie campioni. Din toate punctele de vedere. Aceste rezultate îți aduc presiune suplimentară. Chiar dacă au jucători în lot cu titluri câștigate.

Transferurile nu prea au făcut diferența. Rămân tot Săpunaru, Morais, cei mai buni. Strategia lor în vară a fost să aducă jucători tineri, români, apoi au umblat la strategie, cu Dugandzic, Luckassen, Papeau.

Dintre toți, îmi place Luckassen, aș vrea să-l am în echipă. Dar pare că nu mai are acea foame, după ce s-a întors din Turcia”, a spus Daniel Pancu pentru ProSport.

Dan Șucu îi cere lui Adrian Mutu să aducă titlul în Giulești

Rapid este pe locul 2, cu 24 de puncte după 12 meciuri jucate. Dacă Adi Mutu continuă să susțină că obiectivul echipei sale este clasarea în zona de playoff, Dan Șucu nu pare să mai aibă răbdare.

Acționarul visează deja la zilele în care „vișiniii” vor fi campioni. Mai mult, Șucu își pregătește și portofelul pentru profitul pe care estimează că îl va avea.

„Dacă va lua Rapid titlul anul acesta? Doamne ajută. Dar sigur o va face în viitor, nu există altceva. O să vedeți ce schimbată va fi fața sportului în 5 ani de zile. Iar Rapid va fi cea mai progresistă echipă.

Avem toate condițiile necesare, avem echipă bună, un stadion nou, suporterii cei mai frumoși. Este mai bine decât mă așteptam, vom merge repede înainte.

Noi mai avem de investit 3-4 ani, iar apoi dacă lucrurile merg cum trebuie, o să facem și profit”, a comentat Șucu, la Pro Arena.

Mutu și compania vor avea ocazia să îșu revină chiar în fața propriilor suporteri. Rapid primește vizita celor de la FC Botoșani, într-un meci din runda a 13-a a Superligii. Rapid – Botoșani este programat sâmbătă, 8 octombrie, de la 21:30.