Dărâmată și tristă, Simona Halep a făcut un anunț în miez de noapte: „Nu știu ce voi face mai departe”

Dragos Stefanescu 30.08.2022, 08:57
Dărâmată și tristă, Simona Halep a făcut un anunț în miez de noapte: „Nu știu ce voi face mai departe”

Simona Halep a pierdut surprinzător în fața Dariei Snigur în primul tur de la US Open. Eliminarea prematură i-a produs multă dezamăgire marii noastre campioane. După meci, Simona a recunoscut că nu știe momentan ce va face în continuare.

Simona Halep, dezamăgită după eliminarea prematură de la US Open. „Nu știu ce voi face mai departe”

Luni seară, Simona Halep (30 de ani,  7 WTA) a înfruntat-o pe Daria Snigur (20 de ani, 124 WTA) în primul tur de la US Open. În mod surprinzător, marea noastră campioană a pierdut partida cu scorul de 2-6, 6-0, 4-6. În ciuda faptului că setul doi l-a câștigat fără drept de apel, Simona nu a găsit antidotul potrivit pentru jocul tinerei sale adversare.

Eliminarea prematură de la US Open a afectat-o destul de mult pe Simona Halep. Ea a dezvăluit după meci că încă nu știe ce va face în continuare. Totuși, Simona a explicat că trebuie să se consulte mai întâi cu Patrick Mouratoglou.

Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu.

Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri,” a declarat Simona Halep pentru Eurosport.ro.

Simona a fost surprinsă de jocul Dariei Snigur. ”A jucat un tenis extraordinar”

După meci, Simona Halep a făcut o analiză a jocului său dar și al adversarei sale. Marea noastră campioană a recunoscut că a fost surprinsă de jocul Dariei Snigur, care a reușit lovituri foarte precise pe întreaga durată a partidei. În plus, Simona a explicat că nu a reușit să găsească cele mai bune soluții pentru a da o replică pe măsură adversarei sale.

Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte,” a spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe