Gigi Becali schimbă fotbaliștii ca pe șosete. Un nou jucător pleacă de la FCSB după ce l-a dezamăgit pe omul de afaceri

Ștefănescu Dragoș / 17.08.2022, 14:00
Gigi Becali schimbă fotbaliștii ca pe șosete. Un nou jucător pleacă de la FCSB după ce l-a dezamăgit pe omul de afaceri

După ce a făcut mai multe transferuri importante, Gigi Becali este gata să se despartă de câțiva jucători. Primul care va părăsi formația roș-albastră este Rachid Bouhenna. Acesta a avut evoluții dezamăgitoare în ultimele partide și a căzut imediat în dizgrația lui Becali.

Gigi Becali a decis care este primul jucător ce va pleca de la FCSB

FCSB are un start ezitant în noul sezon din Superliga. În etapapa a cincea, formația roș-albastră a reușit prima victorie din campionat. Elevii lui Nicolae Dică au învins cu emoții Chindia Târgoviște cu scorul de 3-2.

După ce a făcut mai multe transferuri importante, Gigi Becali este decis să și renunțe la câțiva jucători. Pimul vizat este Rachid Bouhenna (31 de ani). Acesta a avut evoluții dezamăgitoare și a intrat astfel în colimatorul lui Becali. În plus, gafele lui Bouhenna din meciul cu Chindia l-au enervat la culme pe finanțatorul FCSB. Acesta l-a anunțat deja pe Mihai Stoica să înceapă demersurile pentru rezilierea contractului lui Bouhenna.

Vom cumpăra încă 2-3 jucători. Îți dai seama, tot stadionul într-o oră. Vom aduce atacant și fundaș central că avem doar 2. Dacă se accidentează ăia doi, nu avem cu cine să jucăm. Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui. I-am zis lui MM ce îi dai, ce nu-i dau și să plece

Cu Chindia Bouhenna a distrus meciul. La primul gol i-a zis adversarului ”Ia mingea, că mie nu îmi place, să dai tu gol!”, asta după ce a distrus meciul cu Rapid. Un jucător greșește… dar atât timp cât distruge echipa. La revedere, aici la FCSB cumpără lumea bielete într-o oră. Mingea trebuie să fie numai la mine. Așa trebuie!”, a spus Gigi Becali, pentru Sport.ro.

Rachid Bouhenna a venit în această vară la FCSB din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj. Algerianul este cotat la 500.000 de euro conform site-ului Transfermarkt.

Gigi Becali nu este impresionat de oferta lui Rangers pentru Darius Olaru. ”Nu este de vânzare acum”

Darius Olaru (24 de ani) este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Mijlocașul a avut un start de sezon mai slab, dar anul trecut el a impresionat. Astfel, interesul echipelor din străinătate nu s-a lăsat așteptat prea mult.

La începutul acestui sezon, Rangers și-a manifestat interesul pentru transferul lui Darius Olaru. Prețul cerut de Gigi Becali, 10 milioane de euro, i-a descurajat pe scoțieni. Între timp, pretențiile latifundiarului din Pipera au mai scăzut, acesta cerând doar 6 milioane pentru transferul lui Olaru. În aceste condiții, presa britanică a anunțat că Rangers este dispusă să plătească această sumă pentru internaționalul român.

Gigi Becali nu a fost însă impresionat de interesul celor de la Rangers pentru Olaru. Latifundiarul din Pipera a explicat că niciun fotbalist de la FCSB nu este momentan de vânzare, indiferent de oferta primită.

Cine vrea să dea banii ăștia? Rangers? Nu discut acum despre Olaru. Poate să vină azi ofertă și de la Real Madrid, de la Barcelona și să-mi propună orice. Nu discut. Olaru nu este de vânzare acum”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.