Darren Cahill, mesaj emoționant pentru Simona Halep. Ce i-a transmis australianul

Giosanu Catinca / 23.09.2021, 10:13
Darren Cahill, mesaj emoționant pentru Simona Halep. Ce i-a transmis australianul

Darren Cahill, unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, i-a transmis un mesaj emoționant Simonei Halep. Antrenorul australian a avut o primă reacţie după ce s-a aflat că nu va mai face parte din echipa ocupantei locului 14 WTA.

Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep

Simona Halep și Darren Cahill au încetat să mai colaboreze la câteva zile după ce sportiva de la malul mării și-a unit destinul cu Toni Iuruc. Colaborarea lor s-a încheiat după şase ani, perioadă în care constănțeanca a obţinut rezultate de senzaţie.

Vestea că nu va mai lucra cu australianul a venit chiar de la fostul lider mondial. Campioana noastră a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care anunță că a încheiat, din nou, colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, alături de care a avut cele mai bune rezultate din carieră.

După șase ani minunați în care am lucrat împreună, eu și Darren am decis să încheiem colaborarea. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut cea mai bună jucătoare de tenis și o persoană și mai bună.”, este mesajul emoționant scris de Simona Halep, în dreptul unei fotografii în care apare îmbrățișată alături de Darren Cahill.

Australianul, emoţionat de poza cu Simona

La câteva ore după ce ex-liderul WTA a anunţat, în mod oficial, că a pus capăt colaborării cu Darren Cahill, acesta a avut o reacţie incredibilă, comentând pe pagina de Facebook a Simonei Halep.

Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fiu, alături de tine, în această incredibilă călătorie. Îmi amintesc această fotografie, de mai sus, de parcă ar fi fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. Eşti o jucătoare extraordinară dar, cel mai important, o persoană grozavă şi un bun prieten. Toate cele bune, Simo.”, i-a transmis Darren Cahill fostei sale eleve.

Motivul pentru care cei doi nu mai colaborează

Aceasta este a doua oară când Halep și Darren Cahill se despart. În noiembrie 2018, românca anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Ulterior, Halep a declarat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.

De data aceasta se pare că sportiva noastră vrea să se dedice mai mult vieții de familie. De altfel, recent, ”Simo” recunoștea că marea ei dorință este să aibă un copil.

Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită.”, spunea Simona Halep în ianuarie.