David Beckham vrea să lupte cu milioanele arabilor. L-a ofertat oficial pe Messi

Ioan Valentin Oprea 04.06.2023, 12:47
David Beckham vrea să lupte cu milioanele arabilor. L-a ofertat oficial pe Messi

La scurt timp după ce presa catalană a dat ca aproape sigură mutarea lui Leo Messi în Arabia Saudită, jurnaliştii de pe cunoscuţa publicaţie Marca titrează că David Beckham trage, la rândul său, puternic pentru a-l convinge pe argentinian să semneze cu Inter Miami.

Potrivit ziariştilor iberici, clubul din Statele Unite ale Americii a înaintat deja o ofertă oficială pentru Messi. Contractul ar urma să fie încheiat pe trei sezoane, dar oferta financiară este mult sub cea a saudiţilor de la Al Hilal.

Dacă va accepta, în cele din urmă, să semneze cu gruparea din Golf, Messi va câştiga anual un salariu de 400 de milioane de euro. Marele său rival, Cristiano Ronaldo, încasează un cec de 200 de milioane de euro pe sezon, de la Al-Nassr.

Barcelona pare să fi ieşit din cursă

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a încercat din răsputeri să îl readucă pe Messi pe „Camp Nou”. Chiar dacă au existat mai multe runde de discuţii între şefii catalani şi reprezentanţii fotbalistului în vârstă de 35 de ani, tranzacţia pare să aibă şanse foarte mici de izbândă.

Trupa blau-grana se confruntă, pentru moment, cu mari probleme financiare şi nu are puterea financiară de a face o ofertă care să se ridice la pretenţiile lui Messi.

Benzema are şi el ofertă din Arabia Saudită

Alături de Messi, un alt nume important al fotbalului european ar putea să ajungă, în această perioadă de mercato, în Arabia Saudită. Prolificul atacant al lui Real Madrid, Karim Benzema, negociază, de mai multe săptămâni, o mutare în zona arabă. Din primele informaţii apărute în presa internaţională, se pare că francezul va parafa o înţelegere valabilă pe două sezoane. Anual, vârful din Hexagon ar urma să aibă un salariu de 100 de milioane de euro.

Preşedintele formaţiei de pe „Santiago Bernabeu”, Florentino Perez, nu ar fi deloc strâin de discuţiile purtate de Benzema cu şeicii saudiţi. Oficialii spanioli îi caută deja un înlocuitor lui Benzema, iar englezul Harry Kane este văzut drept soluţia ideală. Alături de Kane, pe lista scurtă a oficialilor „galacticilor” mai figurează brazilianul Firmino şi portughezul Goncalo Ramos.

Urmăriți Playsport.ro și pe