David Miculescu, dat de gol de familie: „De asta să fiți siguri!” Ce se va întâmpla cu atacantul dorit de Gigi Becali

Robert Zanfir / 18.02.2022, 07:59
David Miculescu, dat de gol de familie: „De asta să fiți siguri!” Ce se va întâmpla cu atacantul dorit de Gigi Becali

Tatăl lui David Miculescu a vorbit despre planurile familiei în ceea ce îl privește pe atacantul celor de la UTA Arad. Valentin Miculescu spune că nu este sensibilizat de oferta americanilor. Totuși, nici Gigi Becali nu ar avea motive de speranță.

David Miculescu este, cu siguranță, unul dintre cei mai curtați jucători din Liga 1. Gigi Becali nu a făcut un secret că și-l dorește pe atacantul arădenilor. Mai nou, tânăra speranță a celor de la UTA a intrat pe radarul americanilor. Este dorit în MLS.

David Miculescu, dat de gol de familie: „De asta să fiți siguri!” Ce se va întâmpla cu atacantul dorit de Gigi Becali

Valentin Miculescu a vorbit despre planurile familiei în ceea ce îl privește pe jucătorul UTA-ei. Spune că și-ar dori un transfer în Europa, dar exclude ca fiul său să ajungă la FCSB.

„În primul rând, nu știu prețul transferului. În al doilea rând, nu sunt convins că plecarea în campionatul american e cea mai bună opțiune. Un singur lucru ne-ar mulțumi: banii. În rest, nimic. Eu aș vrea să-l văd pe David jucând în Europa.

Aș avea o mulțumire sufletească. Nu ne grăbim nicăieri, nu exclud varianta să rămână la UTA. El, în România, nu va juca, acum, decât pentru UTA, de asta să fiți siguri. Și încă ceva: David nu a discutat cu clubul, noi nu am bătut palma cu americanii.

Când și dacă vor fi negocieri, impresarul său, Cătălin Sărmășan se va ocupa de ele. Așa că nu înțeleg de unde atâta grabă. Știu că începe campionatul lor la finele săptămânii viitoare, dar mai știu și faptul că perioada de transferuri se încheie la mijlocul lunii martie”, a a spus Valentin Miculescu pentru aradon.ro.

David Miculescu, dorit de americani

Atacantul UTA-ei este monitorizat de mai multe echipe. Sassuolo și Bologna sunt două dintre cluburile cu nume care s-ar interesa de jucătorul de 20 de ani.

Totuși, cea mai bună ofertă pentru arădeni ar veni din partea americanilor. FC Charlotte, o echipa nouă din MLS, ar oferi 1,3 milioane de dolari.

7 goluri în 25 de meciuri a reușit David Miculescu în acest sezon pentru UTA Arad.

Mai mult de 500.000 nu am dat și nu dau. Ei negociază singuri. Am vorbit acum un an, de atunci nu am mai discutat nimic. E publicitatea lor, bravo lor, dar mai mult de 500 de mii nu dau. Le dau și 10% dintr-un viitor transfer
Gigi Becali, la ProX.