DDB, atac la baionetă împotriva lui Nicolae Badea. Presa sportivă a intrat în colimatorul suporterilor dinamoviști: „Comandă și primește la foc automat articole, necesare-i pentru propriile interese meschine”

Cătălin Mureșanu 03.12.2022, 11:57
DDB, atac la baionetă împotriva lui Nicolae Badea. Presa sportivă a intrat în colimatorul suporterilor dinamoviști: „Comandă și primește la foc automat articole, necesare-i pentru propriile interese meschine”

Continuă lupta pentru putere în SC Dinamo 1948 SA. Taberele sunt deja formate. Astfel, RTZ & Partners SPRL, administratorul judiciar al societății aflate în insolvență și Asociația Peluza Cătălin Hîldan, acționar minoritar și fondatorul programului Doar Dinamo București înfruntă aripa formată din Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”, acționar minoritar) și Dorin Șerdean, administratorul Lotus, acționarul majoritar al societății care administrează clubul.

Părțile se confruntă în Instanță, acolo unde „Planul de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare” întocmit de RTZ așteaptă aprobarea judecătorului sindic în plin asalt al contestațiilor formulate de triumviratul Șerdean, Badea, Țălnar.

Războiul comunicatelor. Badea l-a numit pe Zăvăleanu „efemer care denaurează adevărul”, DDB sare în apărarea RTZ

Până atunci, părțile se confuntă și pe frontul comunicatelor. După ce Nicolae Badea a publicat o replică scrisă la adresa lui Răzvan Zăvăleanu în legătură cu subiectul legat de renta viageră cuvenită familiei Hîldan, liderii DDB au lansat au făcut scut în fața administratorului judiciar și au lansat un atac direct la adresa președintelui fondator SC Dinamo 1948 SA, Nicolae Badea.

Badea și DDB, parteneri de strategii în trecut, dușmani în prezent

În termeni duri, fostul partener de strategii al DDB din sezonul trecut, atunci când liderii APCH și șeful de la Computerland s-au consultat, printre altele, pentru numirea antrenorilor, în cazul transferurilor și chiar plata salariilor prin contracte de mecenat, este supus tirului fanilor.

De asaltul suporterilor din DDB nu a scăpat nici Ascociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, acționar în cadrul SC Dinamo 1948 SA (7,03% cotă socială, societate coordonată de Nicolae Badea), în timp ce presa sportivă, pe care fanii o consideră părtinitoare în relatările legate de subiectele de interes în care este implicat clubul, a fost asalatată cu apelative gen „ziariști fripturiști”.

PlaySport.ro redă în integralitate comunicatul postat de Program Doar Dinamo București

„ȘTIAȚI CĂ?”

(acesta este numele unui joc de cultură generală, cu întrebări și răspunsuri. Vom ridica unele întrebări extrem de importante și vom da răspunsuri. CITIȚI TOT ȘI DAȚI MAI DEPARTE! Avem mare nevoie de comentariile, de reacțiile și de distribuirile voastre!)

Faptul că Nicolae Badea comandă și primește la foc automat articole în presă, necesare-i pentru propriile interese meschine, este un subiect de notorietate și nu poate face obiectul acestui joc …

Din păcate, există jurnaliști care, pentru o friptură, scriu la comandă este iarăși un subiect de notorietate … nu poate face obiectul acestui joc, dar poate face obiectul unor cercetări penale amănunțite …

De ce nu are Dinamo stadion? știe toată lumea răspunsul, inclusiv cei care sunt suporterii altor echipe …

De ce s-au întețit articolele împotriva modificării Planului de reorganizare ce poate salva Dinamo? răspunsurile vin natural citind cele de mai sus …
dar,

ȘTIAȚI CĂ?

au trecut deja peste 12 ani de când s-a declanșat procedura de insolvență față de Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, al cărei Președinte este Nicolae Badea?

Răspuns: Știam, este public și nimeni nu ia nicio măsură. Și mai știm că în această procedură de insolvență s-a dat o gaură la bugetul de stat de 10 milioane de euro (ZECE MILIOANE EURO)…și nimeni nu ia nicio măsură. Și mai știm și că acest plan menit să dea o țeapă bugetului de stat a fost votat de către societățile și oamenii controlați de același domn Președinte Nicolae Badea…cu sub 1% din totalul creditorilor. Știm și că Dinamo 1948 SA, având la acea vreme președinte comun cu asociația nu a catadicsit să se înscrie la masa credală…nu a luat nimeni nici o măsură…
Mai concret,
Prin Planul de reorganizare diabolic, cu votul următoarelor categorii (care reprezintă sub 1% din totalul masei credale):
● garantați – 0,20 lei – Wildcom Ltd. (firmă controlată de domnul Președinte NICOLAE BADEA)
● salariați – 9.187 lei (oameni fideli domnului Președinte NICOLAE BADEA)
● chirografari – 438.857, 50 lei – Wildcom Ltd. (firmă controlată de domnul Președinte NICOLAE BADEA)
Au fost reduse la 0 creanțe de peste 45.000.000,00 lei, mai ales sume cuvenite la bugetul de stat

ȘTIAȚI CĂ, deși are datorii curente pe care nu le poate achita (noi spunem că nu vrea) Asociaţia păstorită de domnul Președinte Nicolae Badea a restituit banii plătiți de PCH, în detrimentul propriilor creditori și cu încălcarea propriului Plan de reorganizare?

Răspuns: Știam, este public și acest lucru va ajunge pe masa unui judecător…de data asta cineva a reacționat prompt.

ȘTIAȚI CĂ, fără să își întrebe creditorii din propria-i procedură domnul Președinte Nicolae Badea a angajat aceeași firmă de avocatură care a reprezentat în trecut DINAMO, punându-i pe avocații respectivi într-o situație jenantă de incompatibilitate?

Răspuns: Știm. Și acest lucru a ieșit la suprafață.

ȘTIAȚI CĂ, în afară de jurnaliștii răsplătiți pentru efortul lor, în mediul privat nimeni nu are cuvinte frumoase la adresa domnului Președinte Nicolae Badea? nici măcar oamenii apropiați dânsului…

Răspuns: Știm. Am constatat … și trebuie să fie extrem de trist să te afli într-o asemenea situație. Și mai știm că domnul Președinte Nicolae Badea încă mai poate să-și spele cât de cât imaginea atât de pătată în mediul dinamovist … BUNICULE … fă un pas elegant în spate!!!

ȘTIAȚI CĂ, asociația păstorită de domnul Președinte Nicolae Badea (este de notorietate pentru dinamoviști cine este și ce a făcut acest domn), împreună cu Pavel Dorin Șerdean (este de notorietate pentru dinamoviști cine este și ce a făcut acest domn) fac eforturi supraomenești să obstrucționeze confirmarea modificării Planului de reorganizare ce poate salva DINAMO.

Răspuns: Știm. Suntem scârbiți de aceste manevre, dar SUNTEM AICI, NU NE LĂSĂM ȘI VOM REACȚIONA DISPROPORȚIONAT ÎMPOTRIVA ORICUI VA ÎNDRĂZNI SĂ FACĂ RĂU ACESTUI CLUB AT T DE ATACAT ÎN ULTIMA VREME.

PS1: jocul continuă…dacă mai aveți întrebări noi mai avem răspunsuri…
PS2: AVEM ÎNCREDERE ÎN JUSTIȚIE, iar Luni ar trebui ca judecătorul sindic să ia, pe baza legislației în vigoare, o decizie corectă și înțeleaptă, pe care o așteaptă toată suflarea dinamovistă.
PS3: AVEM ÎNCREDERE ȘI ÎN PARTEA CURATĂ A PRESEI DIN ROM NIA. Chiar suntem curioși cine din presă este independent față de Nicolae Badea și poate vedea strigătul nostru pentru DREPTATE și JUSTIȚIE!

Urmăriți Playsport.ro și pe