De ce a ajuns, de fapt, Loredana Groza la spital după cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Acum s-a lămurit totul

Giosanu Catinca / 24.09.2021, 08:29
De ce a ajuns, de fapt, Loredana Groza la spital după cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Acum s-a lămurit totul

Loredana Groza a vorbit despre starea ei de sănătate, după ce în presă s-a speculat că a fost infectată cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Cântăreața a stârnit panică printre fani atunci când a postat pe rețelele de socializare o fotografie din ambulanță. Astfel, mulți au tras concluzia că artista a contactat virusul ucigaș. Îngrijorarea a fost și mai mare pentru cei care au luat parte la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, căci nu e de glumă cu virusul Covid-19. Ei bine, ”Lori” a reacționat pentru a pune capăt tuturor zvonurilor răutăciose.

Loredana Groza a rupt tăcerea

Zilele trecute, Loredana Groza a ajuns pe patul de spital. Ea nu a dezvăluit motivul pentru care a solicitat ajutorul cadrelor medicale. Presa a susținut, însă, că artista ar fi fost infectată cu COVID și că se află internată la Spitalul Matei Balș.

În prima poză afișată pe contul său de Instagram vedeta anunța că se simte ”mai bine” şi le-a mulţumit celor care o susţin.

Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea.”, a scris Loredana Groza pe contul ei de Instagram.

Ulterior, după ce au apărut speculațiile legate de infectarea cu noul coronavirus, artista a venit cu un alt comentariu. Cântăreața a ținut să îi liniștească pe internauți și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea.

De ce a ajuns Loredana Groza de urgență la spital

În urmă cu puțin timp, Loredana Groza a postat pe contul său de Instagram un mesaj, alături de o fotografie cu ea.

Am avut o situaţie medicală care s-a rezolvat, sunt bine mersi acasă, dar nicio legătură cu Covid-ul, nicio legătură cu spitalul Matei Balş, unde s-a spus că aş fi internată.”, a afirmat Loredana, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Loredana Groza spune de asemenea că ştirile desprea ea legate de noul virus sunt false.

Toate ştirile legate de Covid sunt false. N-a fost absolut nico răceală, nicio gripă, nicio legătură cu Covidul. Vineri începe o nouă ediţie a X-Factor, Next Star-ul continuă şi el, sâmbătă voi concerta la Iaşi şi îi asigur pe fanii mei că voi fi prezentă. Trăim într-o ţară în care ştirile false sunt mai căutate decât cele reale.”, a mai spus Loredana.

”Intenţionez să fac şi a treia doză”

Celebra artista a fost întrebată şi dacă s-a vaccinat cu unul dintre cele serurile autorizate.

Sunt vaccinată de câteva luni bune şi intenţionez să fac şi a treia doză.

Vreau să fiu în siguranţă. Mai bine să trăieşti în siguranţă decât într-un risc permanent. Ce se întâmplă în jurul nostru cu al patrulea val e halucinant. În plus de asta, trăim această avalanşă de ştiri false şi lumea trebuie în fiecare zi să aleagă ce e real şi ce nu.”, a mai punctat Loredana Groza.