Panică printre invitații la nunta Simonei Halep după ce s-a răspândit zvonul că Loredana Groza ar avea Covid-19

Giosanu Catinca / 21.09.2021, 15:38

Campioana Simona Halep s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar acum a fost oficialiază căsătoria. 300 de persoane au luat parte la petrecerea organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Printre cei prezenți s-a numărat și cântăreața Loredana Groza. Despre aceasta se zvonește că ar fi infectată cu Covid-19, veste în urma căreia mai toți invitații Simonei s-au alarmat.

Momente de groază pentru Loredana

Zilele trecute, Loredana Groza a fost transportată la un spital din Capitală. Ea a sunat la numărul unic de urgențe 112 pentru a solicita o ambulanță, gest prin care căruia și-a îngrijorat fanii. Ulterior, artista a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ea, pe targă, în ambulanță, iar asta i-a pus pe gânduri pe internauți și nu numai. Vedeta și-a speriat fanii în momentul în care a publicat fotografia cu pricina.

Comentariile la postarea Loredanei Groza au apărut în cel mai scurt timp.

Multă sănătate’, ‘Ai grijă de tine’, ‘Sănătate! Ce s-a întâmplat?’, ‘Sănătate multă, sper că ești bine acum’, ‘Ce ai pățit, Lori?’, ‘Ce s-a întâmplat, Loredana?’, ‘Însănătoșire grabnică, Lori’”, sunt unele dintre comentariile de la postarea făcută de blondină.

Loredana Groza, suspectă de COVID-19

Cei mai îngrijorați au fost cei care au onorat invitația Simonei Halep la nunta cu Toni Iuruc. Cei de la Ciao.ro susțin că Loredana Groza s-ar afla internată la Spitalul Matei Balș, după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Artista a întreținut atmosfera la nunta jucătoarei de tenis, iar faptul că a ajuns la spital i-a pus pe gânduri pe prietenii celor doi soți.

În urma speculațiilor făcute, artista a punctat că se simte mai bine. Nu a prezentat, însă, motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all!”, a transmis Lordana Groza.

De menționat este că la începutul pandemiei, Loredana a militat public pentru respectarea regulilor impuse de autorități.

Românii să stea în casă, e cea mai bună metodă de a preveni și de a ne vindeca.”, spunea cântăreața, în urmă cu un an.