De ce a fost dat afară Andrei Prepeliță. Un oficial al clubului din Trivale a explicat cu lux de amănunte: „Trebuia să luăm măsuri”

Bordei Radu 25.10.2022, 10:08
De ce a fost dat afară Andrei Prepeliță. Un oficial al clubului din Trivale a explicat cu lux de amănunte: „Trebuia să luăm măsuri”

Andrei Prepeliță nu va mai fi antrenorul celor de la FC Argeș. Parcursul neconvingător din ultima perioadă i-a convins pe șefii clubului că gruparea din Trivale nu se îndrepta în direcția bună. Și antrenorul a fost cel care a plătit.

Daniel Stanciu a explicat de ce Andrei Prepeliță nu mai avea viață la FC Argeș. „E clar că lucrurile nu sunt ok”

Directorul executiv al piteștenilor a explicat pe larg motivele care au condus la decizia luată de club, după eșecul de la Ploiești. Cu toate acestea, se pare că antrenorul încă se mai află în club, doar nu va avea atribuții multe.

Au fost zece partide în care am câștigat un singur meci. Prepeliță nu a fost dat afară, doar i s-a luat din puteri. E o situație complicată. Îmi pare foarte rău pentru el, dar la fotbal ai un buget, ai un obiectiv.

Au mai fost și incidente în cadrul lotului, situația nu era deloc bună, trebuiau luate măsuri. Cei care se ocupă de aspectul sportiv trebuie să se asigure că nu se întâmplă lucruri regretabile. Avem nevoie de conduită profesionistă, era clar că lucrurile nu se îndreptau într-o direcție bună.

Au fost aduși foarte mulți jucători, majoritatea cu acordul lui Andrei, el i-a propus. Îmi pare rău pentru el, chiar și-a pus amprenta pe acest club. Dar au crescut bugetele, iar asta necesită performanță. Nici suporterii nu mai vin lângă noi, lucru important pentru club, a comentat Stanciu, la Digisport

Cine îl va înlocui pe banca tehnică a piteștenilor

Conducerea lui FC Argeș a decis să îl înlocuiască pe Andrei Prepeliță cu Constantin Schumacher, antrenor care i-a fost secund până acum controversatului tehnician la FC Argeș. Cu toate acestea, primarul Gentea are planuri importante și se gândește la Marius Croitoru. Fostul antrenor al celor de la FCU Craiova este încă bine văzut în Liga 1 și ar putea să accepte o nouă provocare

Prepeliță a fost avertizat să își dea demisia, dar a refuzat să facă acest lucru. El a spus răspicat că nu ia în calcul această variantă, deși rezultatele obținute de el nu erau cele așteptate.

Eu să renunț? Nu! Nu mi se pare un act de bărbăție să-ți dai demisia. Am demonstrat anul trecut, când am rămas ferm pe poziție, și am reușit. Am încredere în munca mea, 100%! Dacă nu duc echipa în play-off, nu mi se prelungește contractul, am asta stipulat.”, a spus Prepeliță după meciul cu Petrolul.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe