Filmarea compromițătoare cu Andrei Prepeliță, care ar fi ajuns la primarul orașului Pitești, Cristian Gentea

Radu Bordei 28.10.2022, 10:08
Filmarea compromițătoare cu Andrei Prepeliță, care ar fi ajuns la primarul orașului Pitești, Cristian Gentea

Andrei Prepeliță a fost îndepărtat de la FC Argeș, în urma ultimelor rezultate negative ale echipei. Dar edilul din Pitești, un factor important în conducerea clubului, a explicat că au existat mai multe motive pentru care s-ar fi luat această decizie.

Motiv incredibil pentru îndepărtarea lui Andrei Prepeliță de la FC Argeș. „Se comporta de parcă era echipa lui”

Primarul Cristian Gentea a oferit mai multe detalii despre decizia de a se despărți de fostul mijlocaș. Se pare că acesta nu ar fi pedepsit gesturile de indisciplină ale jucătorilor. Edilul chair ar fi avut o filmare cu fundașul Turda, în timp ce acesta consuma băutri alcoolice, într-o seară. Iar Prepeliță nu ar fi luat nicio măsură.

Am avut filmarea de câteva zile, la stadion, la meci, chiar venise lumea să mă ia că s-a lăsat cu poliție, dacă știu ceva. Am înțeles că antrenorii și conducerea erau la curent. Dar domnul Prepeliță nu a luat nicio măsură, el nici nu mai vorbea cu mine deloc. Ce m-a deranjat nu era asta, ci faptul că se comporta de parcă era echipa lui, jucătorii lui, banii lui.

Iar la indisciplină nu ia nicio măsură, nu se poate așa ceva. Dacă vrea conducerea să ia, bine, dar el nu ia! Eu ştiu altceva: că, dacă se întâmplă ceva, antrenorul face un referat şi spune „uite, domnule…”, conform regulamentului. Nu mai putem s-o ducem aşa! Un om de lângă el mi-a spus că „a pierdut vestiarul”, a declarat Cristian Gentea.

„Prepeliță a fost deschis la discuții și a reziliat cu FC Argeș”

Cristian Gentea a lăsat de înțeles că Prepeliță nu dorește să semneze rezilierea contractului și l-a amenințat cu faptul că îl va pune antrenor cu portarii la FC Argeș, funcție pe care ar fi avut-o și în acte, deoarece nu deține Licența UEFA Pro de antrenor.

Din fericire, scandalul nu a luat amploare și în cursul zilei de miercuri, 26 octombrie, Prepeliță a acceptat să își încheie toate socotelile cu FC Argeș. El a discutat cu oamenii din conducerea clubului, iar Daniel Stanciu, oficial al celor de la FC Argeș, a anunțat că rezilierea a fost deja semnată:

Prepeliță a reziliat. Și el, și George Neagu. A fost condiția noastră, dar și Marius Croitoru și-a dorit să nu intervină peste alt staff. Pentru că lucrurile s-ar fi complicat.

Prepeliță a fost deschis la discuții, iar lucrurile s-au desfășurat foarte repede. Îi mulțumesc pe această cale.

E un antrenor tânăr, a reușit niște rezultate extraordinare. Cu siguranță va avea o carieră la fel de mare cum a avut ca jucător”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe