De ce nu mai ajung milioanele de euro în contul FCSB! Motivul pentru care transferul lui Moruțan nu s-a făcut până acum

Marian Cărăvan 11.01.2021, 17:47
De ce nu mai ajung milioanele de euro în contul FCSB! Motivul pentru care transferul lui Moruțan nu s-a făcut până acum

Liderul Ligii 1 nu a făcut mutări spectaculoase pe piața transferurilor. A mai rămas o zi până la startul returului, iar roș-albaștrii nu au decât o singură achiziție, fundașul stânga Risto Radunovic, de la Astra Giurgiu. FCSB nu a reușit să vândă niciun jucător în perioada de mercato, deși Gigi Becali vorbea despre multe oferte pentru „perlele” sale. Nici transferul lui Olimpiu Moruțan nu s-a mai realizat.

Motivul pentru care transferul lui Moruțan nu s-a făcut până acum

Acum câteva zile, Gigi Becali era pe punctul de a vinde unul dintre jucătorii de la FCSB. Oferta de multe milioane de euro venită de la o echipă din zona Golfului l-a făcut pe patronul roș-albaștrilor să-și frece mâinile de bucurie. Gigi Becali nu s-a mulțumit însă doar cu zece milioane pentru Olimpiu Moruțan. A vrut mai mult și și-a forțat norocul. Patronul FCSB a spus că pentru Moruțan ar fi avut o ofertă de zece milioane de euro, dar a cerut mai mult cu cinci milioane. Și aici s-au oprit negocierile. Transferul lui Moruțan e blocat.

Gigi Becali s-a arătat vizibil deranjat de comentariile apărute pe marginea sumei solicitate.

„Când e vorba de vândut sau de cumpărat, eu decid. Moruțan, e mai bine să plece la o echipă din Europa, să iau 30 de milioane de euro, nu 15, și el trei milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu cîteva zile, la Digi Sport.

Transferul lui Morutan e blocat
Transferul lui Morutan e blocat

Transferul lui Moruțan e blocat. Rămâne la FCSB până în vară

Pretențiile financiare ale lui Gigi Becali nu au fost acceptate de reprezentanții echipei din Golf. După ce patronul FCSB a cerut cu cinci milioane peste oferta arabilor, negocierile au fost oprite, anunță Florin Vulturar, agentul fotbalistului Olimpiu Moruțan. Transferul lui Moruțan e blocat.

„Transferul e blocat la suma aia, arabii nu au vrut să mai ofere niciun ban.

În plus, domnul Becali mi-a transmis că Morutan va rămâne cel puțin până în vară la FCSB. Sunt câteva discuții și cu echipe de top din Europa, însă astfel de echipe monitorizează câteva luni un jucător, nu se aruncă așa ușor să cumpere un jucător.

Există discuții deschise cu echipe din Europa, însă vom vedea dacă se concretizează”, a declarat Florin Vulturar la Pro X.

Născut la data de 25 aprilie 1999, la Cluj-Napoca, Olimpiu Moruțan este legitimat la FCSB de la 1 iulie 2018. Mai are contract cu roș-albaștrii până pe 30 iunie 2023.

Până să ajungă la FCSB, a mai jucat la Universitatea Cluj și FC Botoșani. Component al naționalei U21 a României, Olimpiu Moruțan are o cotă de piață de 1,3 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe