Olimpiu Moruțan, aproape să semneze cu Dinamo București! Unde s-au blocat discuțiile

Marian Cărăvan 07.01.2021, 11:13
Olimpiu Moruțan, aproape să semneze cu Dinamo București! Unde s-au blocat discuțiile

Olimpiu Moruțan a fost aproape să semneze cu Dinamo București. Nu este deloc o glumă. Mijlocașul celor de la FCSB a fost ratat de rivala din Ștefan cel Mare, pentru o sumă infimă. Cum a ratat Dinamo transferul internaționalului român.

Olimpiu Moruțan, aproape să semneze cu Dinamo București

Olimpiu Moruțan, fotbalistul pentru care a venit o ofertă consistentă din zona arabă, a fost aproape să semneze cu Dinamo. Numai că transferul a picat. La fel cum au fost ratate și transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman. Fost șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabriel Răduță a povestit cum l-a ratat gruparea din Ștefan cel Mare pe Olimpiu Moruțan, fotbalistul pe care Gigi Becali îl poate vinde acum pe câteva milioane de euro la arabi.

„Olimpiu Moruțan a fost dorit la Dinamo. Pe vremea când era la Universitatea Cluj, prin 2015, am vorbit cu impresarul Florin Vulturar. L-am văzut la meciuri, am făcut referate bune despre el la Dinamo. Ne-am înțeles la 75.000 de euro preț de transfer.

Am vorbit cu domnul Ionuț Negoiță despre el. Dar și despre Dennis Man și Florinel Coman. Puteam să-i aduc pe toți la Dinamo. Cu aproximativ 700.000 de euro i-aș fi adus pe toți. 400.000 Man la UTA, 200.000 Florinel Coman și 75.000 Moruțan.

Domnul Ionuț Negoiță m-a întrebat dacă pot garanta că aceștia vor ajunge fotbaliști. Noi, la Dinamo, niciodată nu am adus copii pe sume de transfer. N-am reușit asta”, a declarat Gabi Răduță, al ProSport Live.

Olimpiu Morutan putea ajunge la Dinamo
Olimpiu Morutan putea ajunge la Dinamo

Milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan. Gigi Becali are pretenții mari

Gigi Becali solicită nu mai puțin de 14 milioane de euro pentru a-l ceda pe fotbalistul său. Arabii au înaintat deja o ofertă de 10,5 milioane de euro și sunt dispuși să mai pluseze pentru jucătorul român. Conform impresarului jucătorului, Florin Vulturar, formația din Emirate nu se va lăsa până când nu-l va convinge pe patronul celor de la FCSB să accepte transferul.

„În 2-3 zile eu cred că se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu stiu cât, dar ei sunt înnebuniți după jucători tehnici ca el”, spunea pentru Playsport agentul internaționalului de tineret.

Olimpiu Moruțan e la un pas de a se transfera de la FCSB. Născut la data de 25 aprilie 1999, Moruțan are o cotă de piață de 1,3 milioane de euro.

„Pentru mine este un vis împlinit, deoarece am ales cu sufletul. Am venit la Steaua să muncesc și să ajung titular. Nu îmi este frică de concurență și vreau în scurt timp să prind și echipa națională. Să fie într-un ceas bun!”, spunea Olimpiu Moruțan, după ce s-a transferat de la FC Botoșani, la FCSB.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe