De ce vrea Gigi Becali să scape de Constantin Budescu! A ieșit la iveală adevăratul motiv

Ștefănescu Dragoș / 08.12.2021, 07:31
De ce vrea Gigi Becali să scape de Constantin Budescu! A ieșit la iveală adevăratul motiv

FCSB a arătat o formă bună în ultima perioadă și a reușit trei victorii consecutive în Liga 1. Totuși, în cadrul echipei roș-albastre nu este liniște. Fiind nemulțumit de randamentul lui Constantin Budescu, Gigi Becali vrea să scape de acesta chiar în această iarnă.

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să scape de Constantin Budescu și Claudiu Keșeru

Pe lângă forma sportivă slabă a lui Constantin Budescu, Gigi Becali are avea și un alt motiv pentru care vrea să scape de acesta în iarnă. Salariul mare pe care mijlocașul îl are atârnă foarte greu în decizia patronului. Constantin Budescu încasează un salariu lunar de 20.000 de euro.

Un alt fotbalist căzut în dizgrația lui Gigi Becali este Claudiu Keșeru. Atacantul nu a avut impactul scontat de la revenirea la echipa roș-albastră. Astfel, Becali se gândește foarte serios să renunțe și la serviciile lui Keșeru, chiar în această iarnă. Atacantul are un salariu extrem de mare, astfel că despărțirea de FCSB este iminentă. Keșeru încasează 25.000 de euro pe lună.

Renunțând la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru în această iarnă, Gigi Becali va face o economie foarte mare de bani . Astfel, latifundiarul din Pipera ar scăpa de plata a 45.000 de euro lunar. Dacă cei doi vor pleca în iarnă, Becali va economisi 270 de mii de euro, suma pe care ar fi plătit-o până la finele sezonului când le-ar fi expirat contractele.

Budescu a căzut în dizgrație la FCSB

FCSB este într-o formă bună și a reușit să lege trei victorii în Liga 1. Venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a fost de bun augur până acum. În ciuda rezultatelor bune, situația la echipa roș-albastră este în continuare tensionată. Nemulțumit de randamentul anumitor jucători, Gigi Becali este hotărât să renunțe în această iarnă la serviciile acestora.

Cel care a intrat de ceva vreme în colimatorul lui Gigi Becali este Constantin Budescu. Fotbalistul care a fost adus la FCSB ca o adevărată vedetă a dezamăgit prin prestațiile sale modeste. Mijlocașul a fost titular doar de două ori după revenirea la echipa roș-albastră. În meciul câștigat de FCSB în fața celor de la UTA Arad în runda a 18-a, Budescu a rămas pe banca de rezerve. După acest meci, Gigi Becali i-a transmis un mesaj dur mijlocașului.

Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?“, a spus Gigi Becali.