Debandadă totală la Dinamo! Fostul medic face acuzații șocante! De ce le dau fotbaliștii bani pe ascuns medicilor de la echipă

Ștefănescu Dragoș / 14.02.2022, 18:50
Debandadă totală la Dinamo! Fostul medic face acuzații șocante! De ce le dau fotbaliștii bani pe ascuns medicilor de la echipă

Dinamo a reușit un egal pe terenul celor de la UTA Arad, în etapa cu numărul 26. Totuși, clubul alb-roșu se zbate în continuare în subsolul Ligii 1. Pe fondul acestei situații ingrate, clubul din ”Ștefan cel Mare” are parte de o nouă controversă. Fostul medic al echipei face câteva acuzații șocante, care incing și mai mult spiritele în rândul roș-albilor.

Acuzații grave la Dinamo. Fostul medic al roș-albilor face câteva dezvăluiri uluitoare

Dinamo se zbate în continuare în subsolul Ligii 1, chiar dacă în ultima etapă a reușit o remiză albă, 0-0, pe terenul celor de la UTA Arad. Tensiunile din ”Ștefan cel Mare” se pare că nu se opresc niciodată. Un nou scandal stă să izbucneasă după dezvăluirile uluitoare făcute de fostul medic al roș-albilor.

Adrian Motoacă a comentat pe seama unui incident petrecut în timpul meciului UTA Arad – Dinamo. Fostul medic de la Dinamo a scos în evidență o fază care a avut loc în momentul în care Marco Ehmann a început să sângereze în urma unui duel. Acesta susține că medicii lui Dinamo nu se implică nici măcar atunci când apar accidentări în timpul meciurilor și nu folosesc măsurile de protecție cerute în astfel de cazuri. Mai mult, Motoacă a subliniat faptul că cel care s-a ocupat să îi oprească sângerarea lui Ehmann a fost maseurul Dani Covaciu.

Să ai doi medici angajați la echipă (3 dacă îl socotim și pe Mureșan)… Să intre unul dintre ei cu maseurul la sângerarea lui Ehmann de la pomete și numai maseurul să se ocupe de caz… nu înseamnă să fii mafiot, ASTA ÎNSEAMNĂ CLUB MAFIOT! În afara faptului că nu se poartă mănuși chirurgicale și că medicul de fiecare dată când intră nu face absolut nimic, doar se învârte disperat pe lângă geantă și maseur!

Felicitări maseurului Dani Covaciu pentru intervenție… restul e Can-Can!

Ceilalți doi sunt cei despre care se zvonește că încasează niște sume de la jucători ca să îi dea accidentați la antrenamente și meciuri? Domnilor de la Dinamo… detliile chiar contează, mai ales în imaginile televizate”, a scris Adrian Motoacă, pe grupul „Radio Dinamo 1948 Group”.

Dinamo vrea jucători de la Gaz Metan

Una dintre echipele cu care Dinamo se luptă direct pentru evitarea retrogradării este Gaz Metan. Medieșenii se confruntă cu probleme financiare grave, în urma cărora clubul a fost depunctat cu două puncte. Mai mult, jucătorii sunt nemulțumiți din cauza datoriilor și vor să devină liberi de contract. Dinamo vrea să profite de această situație și a pus deja ochii pe câțiva jucători de la Mediaș. Conform Fanatik.ro, ”câinii” s-au interesat deja de Gabriel De Moura (33 de ani). Brazilianul a mai jucat în ”Ștefan cel Mare” în perioada iulie 2019-ianuarie 2020. În acest sezon, fundașul a bifat 26 de partide pentru Gaz Metan.

Din informațiile Gsp.ro, Dinamo mai are în vedere și alți 3 jucători de la Mediaș. Echipa roș-albă speră ca Horj, Grădinaru și Morar să fie declarați liberi de contract, pentru a-i putea aduce în ”Ștefan cel Mare”.

Răzvan Horj (26 de ani) este fundaș central și a bifat 9 partide în acest sezon în tricoul medieșenilor. El este cotat la 100.000 de euro.

Răzvan Grădinaru (26 de ani) a fost crescut la juniorii lui FCSB. El poate juca în centrul sau pe benzile liniei de mijloc. În acest sezon a jucat în 23 de meciuri din Liga 1, reușind o pasă de gol. Grădinaru este cotat la 550.000 de euro.

Vlad Morar (28 de ani) evoluează pe postul de atacant, el reușind 3 goluri în 19 meciuri în Liga 1. De-a lungul carierei a mai jucat la U Cluj, Petrolul, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari și UTA Arad.