Sunt vești excelente pentru Dinamo înaintea returului cu U Cluj. Dusan Uhrin e cel mai fericit!

Ștefănescu Dragoș / 23.05.2022, 23:01
Sunt vești excelente pentru Dinamo înaintea returului cu U Cluj. Dusan Uhrin e cel mai fericit!

Dinamo a pierdut, scor 0-2, cu Universitatea Cluj în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1. ”Câinii” se pregătesc acum pentru meciul decisiv din Ștefan cel Mare. Înaintea acestei partide cruciale, Dusan Uhrin a primit câteva vești bune. Mai mulți jucători accidentați s-au refăcut și vor juca duminică împotriva clujenilor.

Dinamo se pregătește de meciul crucial cu Universitatea  Cluj. Dusan Uhrin a primit câteva vești bune înaintea partidei de duminică

Universitatea Cluj și Dinamo s-au înfruntat sâmbătă seară în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1. În ciuda faptului că teoretic pornea ca și favorită, Dinamo a plecat învinsă de pe Cluj Arena. Echipa lui Dusan Uhrin a avut marile ocazii ale meciului dar și avantajul unui om în plus timp de aproape jumătate de oră. Totuși, ”câinii” au pierdut meciul cu scorul de 0-2 și vor avea o misiune extrem de grea în returul din Ștefan cel Mare.

Dinamo se pregătește intens pentru meciul crucial cu Universitatea Cluj. ”Câinii” trebuie să întoarcă scorul de la 0-2, dar speră să fie ajutați de suportul fanilor din tribune. Înaintea partidei de duminică seară, Dusan Uhrin a avut parte și de câteva vești bune. Mai mulți jucători accidentați s-au refăcut și vor putea juca împotriva clujenilor.

Una dintre absențele importante ale lui Dinamo în meciul de la Cluj a fost cea a lui Mirko Ivanovski. Acesta a fost recuperat și va juca duminică seară. Batiste Aloe a suferit o accidentare serioasă la Cluj și s-a ales cu câteva răni faciale, dar este apt de joc. De asemenea, Matei și Bordușanu, accidentați și ei în partida tur, se pare că nu au probleme și vor face parte din primul ”11” al lui Dinamo.

Singura absență importantă de la Dinamo va fi cea a lui Jonathan Rodriguez. Argentinianul s-a accidentat în timpul unui antrenament de săptămâna trecută. Conform celor de la Gsp.ro, Rodriguez va rata aproape sigur meciul cu Universitatea Cluj.

Fanii dinamoviști au răbufnit pe rețelele de socializare după înfrângerea de la Cluj

Parcursul dezastruos al lui Dinamo din acest sezon a pus pe jar întreaga suflare alb-roșie. Însă înfrângerea suferită cu Universitatea Cluj pare să fi umplut paharul răbdării fanilor dinamoviști. După eșecul de pe Cluj Arena rețelele de socializare au fost inundate de mesaje vehemente la adresa jucătorilor lui Dusan Uhrin.

Dinamo Bucureşti 1948-2022. RIP!” / “0-1 nu era insurmontabil, dar la 0-2 e dezastru, kaput” / “Dacă tot ne desfiinţăm, sper să le rupă picioarele PCH-ul. Aşa de adio.

Eram optimist înaintea acestei duble de baraj, dar acum încep chiar să mă îndoiesc la şansele noastre de a rămâne în prima divizie. La ce văd în joc până acum, dacă acest joc continuă aşa, cred că avem puţine şanse în acest baraj şi o să retrogadăm.

Mă întreabă soția daca mă duc la meci, la retur, având în vedere că e posibil să fie ultimul meci al lui Dinamo. A sunat mai rău decât toate miștourile steliștilor si rapidiștilor pe care îi știu.

Să nu ai șut pe poartă cu o echipă de Liga 2 bătută de Chiajna și Slobozia e dureros. Eşanu o mizerie, merita roşu. Filip și Torje, două tractoare românești care te trag în jos. Îi prefer pe Radu și Morar”, au fost câteva dintre mesajele fanilor dinamoviști postate pe site-ul Dinamomania.