Gigi Mulțescu, discurs eveniment înaintea returului Dinamo – „U” Cluj: „Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră”

Ștefănescu Dragoș / 27.05.2022, 16:41
Gigi Mulțescu, discurs eveniment înaintea returului Dinamo – „U” Cluj: „Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră”

Dinamo a pierdut cu Universitatea Cluj în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1, scor 0-2. ”Câinii” se pregătesc acum pentru meciul retur de duminică seară din Ștefan cel Mare. Înaintea acestei partide cruciale pentru destinul lui Dinamo, Gigi Mulțescu le-a transmis jucătorilor lui Dusan Uhrin un mesaj emoționant.

Gigi Mulțescu, mesaj emoționant pentru jucătorii lui Dinamo. „Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră!”

Universitatea Cluj și Dinamo s-au înfruntat în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1. În ciuda faptului că teoretic pornea ca și favorită, Dinamo a plecat învinsă de pe Cluj Arena, scor 0-2. Formația roș-albă va avea o misiune extrem de grea în returul din Ștefan cel Mare.

Dinamo se pregătește intens pentru meciul retur cu Universitatea Cluj. Duminică seară, ”câinii” trebuie să întoarcă scorul de la 0-2, pentru a evita o retrogradare rușinoasă în Liga a 2-a. Înaintea acestei partide cruciale, Gigi Mulțescu le-a transmis jucătorilor lui Dinamo un mesaj emoționant. Tehnicianul vrea ca elevii lui Dusan Uhrin să trateze partida ca și cum ar fi ultima din viața lor de fotbaliști.

Am emoții, normal. Echipa a pierdut la Cluj și nici nu a arătat că ar putea fi mai puternică. A avut ocazii, bare, dar nu a înscris și asta e o mare problemă, mai ales că a luat golul doi în superioritate numerică. E multă incertitudine în jocul lui Dinamo și asta mă face și pe mine să fiu rezervat. Acum nu mai avem ce face, suntem cu gândul la ei și le transmitem jucătorilor toată energia noastră.

Mai sper și nu vreau să trăiesc așa ceva, să văd Dinamo retrogradată! Dar, dacă se va întâmpla, eu tot cred că acestă echipă nu va dispărea.

Din ce văd, din ce citesc, acum că se va construi și noul stadion, eu zic că are puterea să revină. Dar cel mai bine ar fi să nu se ajungă acolo. Băieții trebuie să aibă maxim de responsabilitate, fiecare pe postul lui și să joace fiecare minge și fiecare secundă ca și cum ar fi ultima lor zi ca fotbaliști! Altfel nu se poate”, a declarat Gigi Mulțescu.

Fanii dinamoviști au răbufnit pe rețelele de socializare după înfrângerea de la Cluj

Parcursul dezastruos al lui Dinamo din acest sezon a pus pe jar întreaga suflare alb-roșie. Însă înfrângerea suferită cu Universitatea Cluj pare să fi umplut paharul răbdării fanilor dinamoviști. După eșecul de pe Cluj Arena rețelele de socializare au fost inundate de mesaje vehemente la adresa jucătorilor lui Dusan Uhrin.

Dinamo Bucureşti 1948-2022. RIP!” / “0-1 nu era insurmontabil, dar la 0-2 e dezastru, kaput” / “Dacă tot ne desfiinţăm, sper să le rupă picioarele PCH-ul. Aşa de adio.

Eram optimist înaintea acestei duble de baraj, dar acum încep chiar să mă îndoiesc la şansele noastre de a rămâne în prima divizie. La ce văd în joc până acum, dacă acest joc continuă aşa, cred că avem puţine şanse în acest baraj şi o să retrogadăm.

Mă întreabă soția daca mă duc la meci, la retur, având în vedere că e posibil să fie ultimul meci al lui Dinamo. A sunat mai rău decât toate miștourile steliștilor si rapidiștilor pe care îi știu.

Să nu ai șut pe poartă cu o echipă de Liga 2 bătută de Chiajna și Slobozia e dureros. Eşanu o mizerie, merita roşu. Filip și Torje, două tractoare românești care te trag în jos. Îi prefer pe Radu și Morar”, au fost câteva dintre mesajele fanilor dinamoviști postate pe site-ul Dinamomania.