Decăderea lui Neymar! PSG l-a pus pe lista de transferuri, dar nimeni nu vrea să-l cumpere

Olteanu Ștefan / 25.05.2022, 16:12
Decăderea lui Neymar! PSG l-a pus pe lista de transferuri, dar nimeni nu vrea să-l cumpere

Neymar a fost pus de PSG pe lista de transferuri, este anunțul făcut în cor de presa internațională, însă brazilianul nu este dorit de nicio echipă importantă de pe continent. Singura ofertă care ar fi ajuns pe masa șeicilor de la Paris este din partea lui Newcastle, însă clubul de pe St James’ Park nu este pe placul lui Neymar.

Decăderea lui Neymar! L’Equipe, Goal și Daily Mail, doar câteva dintre publicațiile care anunță că PSG l-a pus pe lista de transferuri pe brazilian

Neymar are șanse mari să plece de pe Parc des Princes în această vară, după ce șeicii de la PSG l-ar fi pus pe lista de transferuri. Brazilianul a avut parte de un sezon modest, cu doar 13 goluri și 8 pase decisive reușite în 28 de apariții. Mai mult, salariul său este unul colosal. Iar în condițiile în care Kylian Mbappe a semnat recent prelungirea, cu un salariu de 60 de milioane de euro anual, parizienii se văd nevoiți să ia măsuri.

PSG nu-l va reține pe Neymar în cazul unei oferte interesante”, au titrat francezii de la L’Equipe.

Informația a fost confirmată rapid și de jurnaliștii de la Goal.com:

PSG va fi deschisă ofertelor care se potrivesc cu evaluarea corectă a lui Neymar în această vară. Goal poate să confirme asta”, se arată într-o postare a publicației pe Twitter.

Și, nu în ultimul rând, Daily Mail a fost la fel de clară: „PSG îl va lăsa pe Neymar să plece dacă vara aceasta vine o ofertă potrivită”, au scris și jurnaliștii bratinici.

VIDEO cu toate cele 100 de goluri marcate de Neymar pentru PSG:

Nicio echipă de calibru nu îl vrea pe Neymar. Newcastle, singura interesată

În continuare, jurnaliștii de la Daily Mail au plusat și au susținut că până în prezent pe numele lui Neymar nu a venit niciun fel de interes din partea unor cluburi precum Manchester City, Manchester United, Liverpool, Bayern Munchen sau Real Madrid.

În schimb, singura echipă care și l-ar permite și care ar fi interesată de transfer este Newcastle. Însă, clubul de pe St James’ Park nu este luat în calcul de Neymar.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fotbalistul brazilian, pe care PSG plătea în august 2017 colosala sumă de 222.000.000 de euro. Contractul lui Neymar a fost prelungit în urmă cu un an și este valabil până la data de 30 iunie 2025. Și având în vedere salariul uriaș al lui Neymar, de 4 milioane de euro brut pe lună, este greu de crezut că multe echipe și l-ar putea permite.

Cum a reacționat Neymar după ce lui Mbappe i s-a oferit un contract de pe altă planetă. Scandal între staruri?