Decimată de probleme, FCSB pornește în play-off cu un mare dezavantaj. Ce se întâmplă acum la echipa lui Becali

Moldoveanu Camelia / 16.04.2021, 10:52
Decimată de probleme, FCSB pornește în play-off cu un mare dezavantaj. Ce se întâmplă acum la echipa lui Becali

FCSB pornește cu mari probleme în lupta pentru titlul pe care îl așteaptă de șase ani. Echipa lui Gigi Becali se află în dezavantaj înainte de debutul în play-off. Toni Petrea este forțat să improvizeze.

Situație critică la FCSB. Toni Petrea forțat să improvizeze în play-off?

Prea multe accidentări la FCSB
Prea multe accidentări la FCSB

Echipa lui Gigi Becali se află într-o situație îngrijorătoare. Accidentările din echipa „roș-albaștrilor” îi pune într-un mare dezavantaj chiar înainte de debutul în play-off. Titularii au „căzut” unul câte unul.

Florinel Coman s-a accidentat în meciul dintre România și Macedonia de Nord. Extrema stângă nu va mai putea juca în acest sezon. Medicii i-au dat verdictul dur: leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte.

Andrei Miron și Darius Olaru s-au accidentat la doar două săptămâni de la incidentul colegului lor. Medicii aproximează că aceștia vor fi înafara terenului aproape o lună. Printr-un calcul simplu ne putem da seama că cei doi ar putea reveni, în  cel mai bun caz, abia la sfârșitul play-off-ului.

Și asta nu este tot! FCSB a mai rămas și fără Iulian Cristea. Practic, echipa lui Toni Petrea a rămas fără fundaș central.

Cristea s-a accidentat la antrenamentul de ieri, trebuia să joace”, a declarat Toni Petrea, la interviul acordat după meci.

Ilie Dumitrescu: „nu mai este echipa care marca mute goluri”

Analistul sportiv a dat verdictul în ceea ce privește situația echipei lui Gigi Becali. După meciul cu CFR Cluj, Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația îngrijorătoare de la FCSB.

”FCSB nu mai este echipa care marca multe goluri. Trebuie să ne obișnuim cu fața aceasta a FCSB-ului. În ultimii 20 de metri adverși, trebuie să vină inteligența de joc a lui Octavian Popescu, a lui Olimpiu Moruțan. Trebuie să facă mai multe.

Cu CFR, jucătorii de bază au fost păstrați pentru campionat, dar cei care au intrat au stat bine tactic. Trofeul era un bonus pentru FCSB.

E îngrijorătoare faza ofensivă la FCSB. În apărare, FCSB stă bine, dar lipsește viteza de joc. Vine play-off-ul, vor avea probleme. S-a văzut asta și cu Universitatea Craiova, s-a văzut și cu Sepsi”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Toni Petrea s-ar putea să improvizeze

Antrenorul echipei lui Gigi Becali este pus într-o situație extrem de dificilă dacă Iulian Cristea se dovedește a fi accidentat grav. Pentru centrul apărării el ar putea apela la Denis Haruț și Dragoș Nedelcu. Varianta aceasta fiind și cea din Supercupă. În același timp, Ovidiu Popescu ar mai putea fi omul care salvează situația.

Primul meci al echipei „ros-albastră” din play-off se joacă duminică. Pe Digi Sport 1 o să putem urmări meciul contra FC Botoșani, de la ora 21:00.