S-a aflat câți bani împrumutase Bănel Nicoliță. De ce a ajuns fostul stelist să fie executat silit

Bordei Radu / 02.11.2021, 13:50
S-a aflat câți bani împrumutase Bănel Nicoliță. De ce a ajuns fostul stelist să fie executat silit

Deși a negat categoric toate informațiile, s-a aflat, totuși, câți bani împrumutase Bănel Nicoliță. Fostul jucător de la Steaua nu a reușit să se descurce, la finalul carierei, la fel de bine precum o făcea pe teren. Deciziile și investițiile efectuate de Nicoliță nu au fost cele mai inspirate. Și asta a adus consecințe grave pentru fostul fotbalist.

Datoriile acumulate l-au forțat pe Bănel să plece din țară. Acesta ar fi părăsit România, pentru a merge la muncă în străinătate. Nu mai avea cum să reziste cererilor creditorilor. Așa că a fost nevoit să ia această decizie.

Suma incredibilă pe care o împrumutase Bănel Nicoliță. Datoria care l-a făcut să pelce din țară

Bănel Nicoliță a dorit să se facă investitor în fotbal și a căutat un proect de succes, la echipa lui locală, Făurei. Din păcate, fostul mijlocaș al Stelei s-a implicat mai mult decât era cazul și a ajuns să împrumute bani, pentru a susține echipa. Nicoliță ajunsese să datoreze peste 100.000 de oameni, la diverși creditori.

Bănel a efectuat aceste credite în numele său personal, dar a ajuns în punctul în care nu mai putea să înapoieze sumele pe care le-a împrumutat. De aceea, s-a ajuns la procese în instanță și bănel Nicoliță a fost executat silit. Una din datorii, de 85.000 de euro, a fost contractată în 2019, când Bănel a a încheiat contracte de împrumut la notar din trei în trei zile. Fostul fotbalist nu a mai putut, însă, să acopere datoriile. Așa s-a ajuns la plecarea în altă țară.

Unde a plecat Bănel Nicoliță? Fostul fotbalist nu a vrut să dezvăluie destinața sa

S-a zvonit că Nicoliță ar fi în SUA, acolo unde muncește în construcții. Din banii câștigați, o parte s-ar duce către stingerea datoriilor. Fostul fotbalist nu a vrut să detalieze situația, ba chiar a negat că ar avea probleme cu banii. Acest lucru a fost confirmat și de fratele fostului jucător din Ghencea. Totuși, Bănel a recunoscut că nu se mai află în țară.

Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație. Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii. De asemenea, vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni” a declarat acesta pentru Fanatik.