Decizie de ultimă oră la Dinamo! Zăvăleanu folosește ordonanța președințială după victoria lui Dorin Șerdean

Octavian Vasilescu Cătălin Mureșanu 16.03.2022, 17:16
Decizie de ultimă oră la Dinamo! Zăvăleanu folosește ordonanța președințială după victoria lui Dorin Șerdean

Dorin Șerdean vrea să conducă Dinamo, dar liderii programului DDB nu cedează. Șerdean a câștigat, sâmbătă, procesul prin care a cerut să fie repus în funcția de președinte la Dinamo, dar „câinii” încearcă să-l blocheze.

Ordonanța președințială la Dinamo

Administratorul judiciar RTZ a contestat la Curtea de Apel București victoria lui Dorin Șerdean. Din informațiile Playsport.ro, Răzvan Zăvăleanu a apelat la ordonanța președințială, o procedură specială care se folosește numai în cazuri speciale. Dinamo se află în insolvență, astfel că ordonanța președințială a fost la îndemâna „câinilor”.

Dorin Șerdean a devenit recent administratorul firmei Lotus, acționarul majoritar (72%) al SC Dinamo 1948 SA. Ulterior, același Șerdean a câștigat procesul prin care solicitiă să fie repus în funcția de președinte executiv al clubului Dinamo. Tribunalul București i-a dat câștig de cauză omului care l-a adus la București pe celebrul Pablo Cortacero, patronul fantomă de la Dinamo.

Dorin Șerdean solicită să primească și toate salariile restante, 14 la număr. Dinamo încearcă acum să blocheze revenirea lui Șerdean în club, pentru că decizia Tribunalului București trebuia pusă în aplicare imediat.

Ce este ordonanța președințială, asul din mâneca lui Dinamo

Conform site-ului Avocatoo, ordonanța președințială este o procedură folosită pentru păstrarea unui drept care s-ar putea păgubi prin întârziere, pentru prevenirea unei pagube iminente și care nu s-ar putea repara, precum și pentru înlăturarea piedicilor ivite cu prilejul vreunei executări.

Dinamo, prin firma RTZ, a demarat această procedură specială în dimineața zilei de marți, 15 martie. Curtea de Apel București va judeca acest caz.

Decizia Curții de Apel nu va fi definitivă, există și calea recursului după ce procesul se va termina.

Urmăriți Playsport.ro și pe