Decizie neașteptată a Simonei Halep! Vestea i-a întristat pe fanii jucătoarei originare din Constanța

Giosanu Catinca 19.07.2021, 10:08
Decizie neașteptată a Simonei Halep! Vestea i-a întristat pe fanii jucătoarei originare din Constanța

Simona Halep surprinde din nou. Jucătoarea de tenis originară din Constanța a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. Vestea i-a întristat pe fanii sportivei în vârstă de 29 de ani. Ce a putut să facă logodnica lui Toni Iuruc încât să-i dezamăgească pe urmăritorii ei?

Decizie neașteptată a Simonei Halep!

După ce a ratat cele mai importante obiective ale sezonului (Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice) din cauza acidentării suferite în capitala Italiei, Simona Halep (9 WTA) nu figurează nici pe tabloul principal al Rogers Cup, turneu de categorie ”WTA 1.000”. Competiția din acest an are loc la Montreal. În cazul în care nu va solicita un wild card, aceasta este a patra competiţie importantă pe care Halep o ratează pe fondul accidentării suferite la gleznă.

Tot după accidentarea care o ține departe de terenul de tenis și de turneul preferat, numărul 9 mondial a renunțat și la turneul de la Bad Homburg din Germania. Din păcate, campioana noastră a resimțit dureri. Astfel, ea a decis că este mai bine să nu forțeze participarea la acest turneu pe iarbă. Turneul de la Bad Homburg ar fi trebuit să fie unul de antrenament pentru Simona Halep. Simona își dorea prezența la Wimbledon, acolo unde avea să își apere titlul câștigat în fața Serenei Williams, în 2019. Grand Slam-ul de la All England Club va debuta la data de 28 iunie.

Vestea i-a întristat pe fanii jucătoarei originare din Constanța

La fel ca Simona Halep, nici americanca Serena Williams, locul 16 WTA, nu s-a înscris la turneul de la Montreal. Sportiva din România a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a fost finalistă în 2015. Ultima ei prezenţă în Canada a fost în 2019, când a fost eliminată în sferturi. În 2020, competiţia nu s-a ţinut din cauza pandemiei de coronavirus.

Chiar dacă jucătoarea de la malul mării nu își va face prezența la acest turneu, România va fi reprezentată de alte sportive. Jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 5 WTA, şi japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA se numără printre cele care vor evolua. Pentru Osaka va fi a doua competiţie importantă la care participă după ce s-a retras de la Roland Garros. Dintre românce, doar Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, a fost acceptată pe tabloul principal la Montreal.

Când va reveni Simona Halep?

Programat între 9 şi 15 august, Rogers Cup este primul turneu important din seria care precede ultimul grand slam al anului, US Open. Următoarea competiţie la care locul 9 mondial ar putea participa este cea de la Cincinnati (16-22 august), tot de categorie WTA 1.000.