Decizie radicală luată de Cristi Pulhac: ”Ajunsesem să petrec mai mult timp în oglindă decât soția”

Giosanu Catinca / 10.06.2021, 17:07

Cristi Pulhac (36 de ani), a dezvăluit, în cursul zilei de joi, că a luat o decizie radicală. Fostul jucător de la Dinamo și-a făcut un implant de păr în Turcia, deoarece și-a dorit o podoabă capilară ceva mai bogată și voluminoasă.

Decizie radicală luată de Cristi Pulhac

Cristi Pulhac urmează acum un tratament cu laser, la o clinică din municipiul București. Cunoscutul sportiv a recunoscut că dezvoltase complexe și ajunsese să petreacă mai mult timp în oglindă decât soția sa, Raluca.

Fostul jucător al echipei din șoseaua ”Ștefan cel Mare” și-a făcut implant de păr, în Turcia, într-o procedură care a durat în jur de opt ore. Cu toate acestea, fotbalistul nu a necesitat nici măcar o zi de spitalizare, ceea ce l-a bucurat foarte tare.

”M-am pus în genunchi”

Raluca Pulhac arată senzațional, iar acest lucru se datorează faptului că își petrece ore bune în sala de fitness. Ea a devenit soția lui Cristian Pulhac în 2015. Fostul fotbalist al lui Dinamo a dezvăluit, la un moment dat, cum a fost momentul în care i-a pus inelul pe deget frumoasei brunete.

Simțeam că trebuie să vină și momentul ăsta și îmi doream foarte mult, am căutat și un moment potrivit, am luat o vacanță, inelul l-am cumpărat mai devreme și l-am ascuns printre haine. M-am pus în genunchi, deși mă operasem de ceva timp.”, mărturisea Cristi Pulhac.

Raluca, soția lui Cristi Pulhac
Raluca, soția lui Cristi Pulhac, și fostul fotbalist al lui Dinamo

”Ajunsesem să petrec mai mult timp în oglindă decât soția

Cristi Pulhac a explicat, în detaliu, ce anume l-a determinat să recurgă la această intervenție.

La început, am fost puțin sceptic în privința operației. Mă gândesc la ea de 2-3 ani, iar probleme cu căderea părului întâmpinam de 4-5 ani. Raluca (n.r.:soția) a fost prima persoană care mi-a sugerat implantul de păr. Am continuat să neg problema, să o maschez, însă, în momentul în care părul era ud se vedeau zonele de scalp cu păr lipsă. Era o stare de nemulțumire care apărea frecvent, iar eu mă tot luptam cu ea. Ulterior, am participat la o emisiune tv, unde, ce să vezi, părul îmi era mai mult ud! Acela a fost momentul în care Ensar Duman m-a văzut la tv și mi-a vorbit despre implant. Decizia a venit însă după vreo 3 ani. M-am trezit într-o dimineață și am zis că vreau implant, păr pe tot scalpul. Ajunsesem să petrec mai mult timp în oglindă decât Raluca, aranjându-mi freza.”, a declarat Cristi Pulhac, pentru Playtech.ro.

Pulhac s-a retras din cariera de fotbalist profesionist după ce pe parcursul carierei a evoluat la echipe precum Academica Clinceni, Aris Limassol, Petrolul, Zawisza, FK Qabala, Dinamo, Hercules, Sportul Studențesc și FC Câmpina.