Declarație de dragoste în miez de noapte pentru Cristi Borcea: „Un singur suflet”

Giosanu Catinca 30.09.2022, 23:40
Declarație de dragoste în miez de noapte pentru Cristi Borcea: „Un singur suflet”

Valentina Pelinel, femeia alături de care Cristi Borcea și-a găsit liniștea, i-a făcut o declarație de dragoste omului de afaceri. Superba blondină l-a luat prin surprindere pe fostul șef de la Dinamo în momentul în care a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie senzuală, cu mânecă lungă.

Valentina Pelinel, mai romantică ca niciodată

Valentina Pelinel a reușit să-și ia prin surprindere toți fanii din mediul online. Fostul fotomodel a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie cu Cristi Borcea.

Cei doi au sărbătorit vineri patru ani de la căsătorie, iar blondina a ținut să îi transmită un mesaj special soțului ei.

Dragostea înseamnă un singur suflet care sălășluiește in două corpuri”, este mesajul pe care l-a transmis Valentina Pelinel cu ocazia împlinirii a patru ani de la căsătorie.

Modelul a publicat o imagine care a fost realizată pe 30 septembrie 2018, când cei doi și-au unit destinele. Ea a follosit a folosit câteva hashtag-uri pentru a marca această zi specială: „#căsătorie”, „#aniversareminunată”, „#nuntanoastră”, „#frumusețe”, „#iubire”, „#mireasă”, „#vp” și „#ValentinaPelinelBorcea”.

Cristi Borcea mai vrea un copil

Cristi Borcea și-a dorit mereu o familie mare și nu exclude posibilitatea să mai aducă pe lume încă un copil.

Valentina Pelinel i-a dăruit până acum trei copii, două fetițe gemene și un băiat. Omul de afaceri mai are alți șase copii din relațiile anterioare, dar ia în calcul să devină din nou tată.

Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață. Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi.

Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare.

Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel.”, a explicat Valentina Pelinel, într-o declarație pentru click.ro.