Declarație șocantă în Spania: „Mi-e frică să nu-mi pună cocaină în portbagaj! Acționează ca mafia!” Președintele Federației de Fotbal s-a dezlănțuit, după ce au apărut înregistrările cu Pique

Ștefănescu Dragoș / 21.04.2022, 15:37
Declarație șocantă în Spania: „Mi-e frică să nu-mi pună cocaină în portbagaj! Acționează ca mafia!” Președintele Federației de Fotbal s-a dezlănțuit, după ce au apărut înregistrările cu Pique

Un scandal fără precedent a izbucnit în ultimele zile în fotbalul din Spania. Mai multe conversații dintre președintele Federației Spaniole de Fotbal și Gerard Pique au fost făcute publice. Luis Rubiales a fost extrem de deranjat de această situație, iar acum susține că se teme de alte înscenări și mai grave.

Luis Rubiales, declarații uluitoare după izbucnirea scandalului în fotbalul spaniol. Președintele Federației susține că se teme de înscenări mult mai grave

După izbucnirea scandalului uriaș din fotbalul spaniol, Luis Rubiales a oferit o primă reacție oficială. În cadrul unei conferințe de presă acesta a explicat că nu ia în calcul să își dea demisia și că nici nu este preocupat de o eventuală demitere. Rubiales a dezvăluit totuși că se teme pentru a nu fi victima unor noi înscenări mult mai grave.

Normal că mă tem. Când cineva îți fură din intimitate, mesaje cu prietenii tăi, cu fiicele tale, poze cu familia, cu rudele clar simți frică. Dacă au ajuns să publice discuțiile fără consimțământul meu, oare ce urmează? Știu cine e în spatele acestui atac, știam că niște persoane foarte puternice mă vor ataca, dar nu mi-am imaginat niciodată că vor scoate informații din telefonul meu. E o acțiune de tip mafiot.

Nu cred că se va ajunge să fiu împușcat și aruncat undeva, dar cum să nu mă gândesc că mi-ar putea pune chestii compromițătoare în telefon sau un sac de cocaină în portbagaj? Mi-e frică, recunosc public asta”, a declarat Rubiales, potrivit El Confidencial.

Scandal de proporții în fotbalul spaniol. Gerard Pique, în prim-plan

Un scandal de proporții a zguduit în ultimele zile fotbalul din Spania. Totul a pornit după ce mai multe conversații pe care Gerard Pique le-a avut cu președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales. Fundașul Barcelonei ar fi aranjat prin intermediul companiei sale, Kosmos Holding, parteneriatul între Federația de la Madrid și Arabia Saudită. Scopul era disputarea mai multor ediții ale Supercupei Spaniei în această țară. În urma acestui aranjament, firma lui Pique ar fi urmat să primească 4 milioane de euro  comision, în timp ce federația ar fi primit 6 milioane de euro.

Mai mult, în presa din Spania au apărut și alte informații uluitoare. În urma atacului cibernetic la care a fost supusă Federația Spaniolă de Fotbal, a fost dată publicității și o altă convorbire dintre Pique și Rubiales. În 2019, fundașul îi cerea președintelui Federației să îi faciliteze convocarea la echipa națională a Spaniei. Pique vroia să-și asigure participarea la Jocurile Olimpice. Acestea au fost programate inițial pentru vara anului 2020.