Declarații dure după încă un meci fără victorie pentru echipa lui Oprița: “Asta nu e Steaua!”

Ștefănescu Dragoș / 29.10.2021, 23:57
Declarații dure după încă un meci fără victorie pentru echipa lui Oprița: “Asta nu e Steaua!”

CSA Steaua – Concordia Chiajna s-a jucat azi pe stadionul Ghencea. Partida s-a terminat la egalitate, o-o, declanșând nemulțumirea în tabăra stelistă. Un fost mare internațional a dat câteva declarații dure după încă un meci fără victorie pentru echipa lui Oprița.

Declarații dure după încă un meci fără victorie pentru CSA Steaua

CSA Steaua și Concordia Chiajna s-au înfruntat azi în primul meci al etapei a 12-a din Liga a 2-a. Meciul din Ghencea a fost dezamăgitor din punct de vedere al spectacolului fotbalistic. Ambele echipe s-au anihilat reciproc și au încheiat la egalitate (0-0) această înfruntare.

Meciul din Ghencea a fost comentat de fostul mare portar al Generației de Aur, Bogdan Stelea. Fostul internațional a criticat în termeni duri prestația Stelei.

Mi-e foarte greu să-mi imaginez că aceasta e Steaua. Pentru mine înseamnă altceva Steaua. Dacă-mi place? Ce să-mi placă? Nu-mi place fotbalul din Liga 2 în general…”, a declarat Bogdan Stelea la Digi Sport.

Remiză albă în Ghencea

Partida dintre CSA Steaua și Concordia Chiajna nu a avut prea multe faze de poartă. Cele două echipe au arătat un joc anost lipsit de inventivitate.

În minutul 25, Concordia Chiajna a pornit foarte bine pe contraatac. Llullaku i-a pasat lui Voicu, acesta a trimis mai departe pentru Dușmanu care a șutat puternic la poartă. Bălbărău și-a făcut treaba exemplar, iar scorul a rămas neschimbat.

Cherecheș putea marca în minutul 32, din lovitură liberă, dar balonul a trecut peste bara transversală a steliștilor.

Pe finalul partidei, echipa lui Daniel Oprița a avut o șansă importantă prin Chipirliu, care a trimis la poartă dar Silveanu a prins balonul. Astfel, partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, rezultat care nu-i mulțumește deloc pe steliști.

Daniel Oprița, calm după remiza albă din Ghencea

Remiza albă obținută de CSA Steaua în fața Concordiei Chiajna este al treilea meci fără victorie pentru echipa armatei. În ciuda parcursului slab din ultima perioadă, Daniel Oprița a avut un discurs calm la finalul partidei din Ghencea.

Chiajna, echipă cu un lot bun, o bancă bună. Ne-au surprins, nu ne-au lăsat să pasăm, au făcut pressing. Am încercat să ne facem jocul, un meci echilibrat, putea să câștige fiecare echipă.

Nu știu dacă era meritată victoria, poate acest 0-0 este echitabil. Suntem o nou-promovată, n-avem obiectiv promovarea, nu știu de unde atâta presiune. Încercăm să facem cât mai mult, să intrăm în play-off”, a declarat Oprița.

”Ghencea, cel mai frumos stadion din țară”

Antrenorul de la Concordia Chiajna, Claudiu Niculescu, a fost mulțumit după remiza obținută de echipa sa în fața Stelei. Fostul atacant dinamovist nu și-a putut stăpâni admirația pentru noua arenă din Ghencea.

A fost primul nostru meci contra unei echipe de play-off. Ne-am descurcat bine. Din păcate, n-am plecat cu 3 puncte.

Cred că Ghencea e cel mai frumos stadion din țară în acest moment, cu un gazon excepțional. Noi n-am avut posibilitatea să jucăm pe astfel de arene. Am prins 2 sau 3 derby-uri aici, Dinamo – Steaua, când terenul era plin de apă, noroi”, a spus Claudiu Niculescu.