Defectul lui Ianis Hagi identificat de un fost conducător din fotbalul românesc. Ce-i lipsește „Prințului”

Ștefănescu Dragoș / 10.06.2021, 11:08
Defectul lui Ianis Hagi identificat de un fost conducător din fotbalul românesc. Ce-i lipsește „Prințului”

Ianis Hagi a avut un sezon excelent în tricoul echipei sale Glasgow Rangers cu care a câștigat campionatul din Scoția fără nici o înfrângere și la mare distanță de rivala istorică Celtic Glasgow. Mijlocașul român nu duce lipsă de oferte, el fiind dorit de nume grele ale fotbalului european. Sevilla, Lazio și Galatasaray sunt doar câteva dintre echipele care și-l doresc pe Ianis Hagi.

Dumitru Dragomir știe care sunt minusurile lui Ianis

Ianis Hagi și-a demonstrat adevărata valoare în sezonul magic pe care l-a avut cu Glasgow Rangers. În afară de câștigarea campionatului din Scoția unde a marcat șase goluri și a pasat decisiv de nouă ori, Ianis și-a adjudecat titlul de cel mai bun pasator din Scottish Premier League dar si de cel mai bun tânăr jucător al clubului Glasgow Rangers. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir și-a exprimat părerea despre talentatul mijlocaș susținând că singurul lucru care îi lipsește acestuia este forța în picioare. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Ianis Hagi ar trebui să continue cel puțin încă un sezon la Rangers.

Părerea mea este că de abia acum începe să crească Hagi, în momentul când a prins forță în picioare. Atunci când te lovești de el, sari ca din stâlpul de telegraf. Numai forță îi trebuie. Are inteligență, lovește bine mingea. N-ați văzut ce pase a dat? Dă niște pase de te uluiește. Are geniu la bază.

Părerea mea este că, dacă joacă titular încă un an de zile, va fi tare de tot. Are și moral de competiție mare. Oriunde se duce joacă titular. Gata, nu mai e copil, cum s-a dus la Fiorentina… avea 18 sau 17 ani, firav.

Să știi că emoțiile pe care le ai, atunci când intri într-un vestiar cu fotbaliști în vârstă… face unul o glumă, nu poți să dormi o lună. Începând de anul acesta putem spune că Ianis Hagi este noul decar al naționalei. Poți să spui despre el că avem un titular al echipei naționale.

Să mai stea (n.r. la Rangers), pentru că joacă titular acolo. Domne, n-am văzut fotbaliști crescând pe bancă. Trebuie să joci, ca să poți să ajungi fotbalist”, a declarat Dumitru Dragomir.

Ianis Hagi rămâne la Glasgow Rangers

Ianis Hagi a devenit cu siguranță unul dintre cei mai buni și apreciați jucatori ai lui Glasgow Rangers, motiv pentru care antrenorul scoțienilor, Steven Gerrard, și-l dorește foarte mult în continuare la echipă. Dovadă a faptului că Ianis va rămâne la Rangers pentru cel puțin încă un sezon este și faptul ca imaginea mijlocașului român apare pe site-ul oficial al clubului într-o campanie prin care fanii sunt îndemnați să cumpere acțiuni.