Ianis Hagi, preferatul fanilor din naționala lui Mirel Rădoi! Ce veste a primit după meciurile cu Georgia și Anglia

Moldoveanu Camelia / 08.06.2021, 14:43
Ianis Hagi, preferatul fanilor din naționala lui Mirel Rădoi! Ce veste a primit după meciurile cu Georgia și Anglia

Ianis Hagi este de departe preferatul fanilor. Publicul echipei naționale a României a decis că fiul „Regelui” merită să fie desemnat „Tricolorul lunii mai”. Este a doua oară când fotbalistul celor de la Rangers îi cucerește pe oameni. Care a fost clasamentul jucătorilor lui Mirel Rădoi și ce diferență este între primul și al doilea loc.

FRF a făcut anunțul. Ianis Hagi este iar „Tricolorul lunii”

Ianis Hagi a cucerit publicul naționalei României pentru a doua oară. Fanii fotbalului românesc au putut vota în perioada 1-7 iunie „Tricolorul lunii mai”. Fiul „Regelui” a acumulat 10 puncte (44,4% din totalul de voturi). Fotbalistul a mai fost clasat pe locul 1 în acest top în luna februarie 2021.

Pe locul doi s-a situat Nicolae Stanciu cu 7 puncte, adică 24,45% din totalul de voturi. Pe ultimul loc s-a aflat Claudiu Keșeru, acesta a strâns 3,36% . Potrivit FRF, clasamentul lunii mai arată astfel:

 1. Ianis Hagi – 44,4% (10 puncte)
 2. Nicolae Stanciu – 24,45% (7 puncte)
 3. Florin Tănase – 10,77% (5 puncte)
 4. Andrei Burcă – 6,4% (4 puncte)
 5. Olimpiu Moruțan – 5,82% (3 puncte)
 6. Adrian Păun – 4,8% (2 puncte)
 7. Claudiu Keșeru – 3,36% (1 punct)

Ei au mai câștigat până acum titlul de „Tricolorul lunii”:

 1. Ianuarie 2021: Dennis Man
 2. Februarie 2021: Ianis Hagi
 3. Martie 2021: Florin Niță
 4. Aprilie 2021: Răzvan Marin
 5. Mai 2021: Ianis Hagi

Ianis Hagi este un fotbalist turc și român, care joacă pe post de extremă la Rangers în Scottish Premiership. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România U17, România U16, România U19, România U21 și România.

Jurnaliștii din Scoția insistă și spun că fiul lui Gică Hagi nu mai are viitor la Rangers!

Astfel, Ianis Hagi a atras interesul mai multor echipe importante din Europa. Cel mai mult s-a scris despre interesul celor de la Sevilla, Lazio, Galatasaray și VFL Bochum pentru fostul jucător al Viitorului. Oficialii lui Rangers nu ar intenționa să renunțe însă la mijlocașul lor ofensiv. Mai mult, l-au pus pe Ianis coperta unui articol în care fanii echipei sunt îndemnați să cumpere acțiuni la clubul de pe Ibrox Park.

Cu toate acestea, se pare totuși că există șanse ca Ianis să nu mai continue la Rangers. Sau cel puțin așa susțin scoțienii de la Daily Record. Ei spun că ar exista niște tensiuni între fotbalist și club. Acestea ar fi fundamentate pe faptul că Ianis a jucat mai puține minute decât și-ar fi dorit în sezonul recent încheiat.

În plus, oficialii clubului nu ar dori să îl lase să evolueze la Jocurile Olimpice de la Tokyo, lucru ce l-ar deranja foarte mult pe Hagi. Rangers ar urma să joace în acea perioadă primele meciuri din preliminariile UEFA Champions League.