Deian Sorescu i-a iertat pe fanii lui Dinamo după episodul Mioveni. Mesajul emoționant transmis la despărțirea de „câini”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.01.2022, 14:03
Deian Sorescu i-a iertat pe fanii lui Dinamo după episodul Mioveni. Mesajul emoționant transmis la despărțirea de „câini”

Deian Sorescu s-a transferat de la Dinamo la Rakow în Polonia și s-a alăturat deja cantonamentului din Antalya al noii echipe. Plecarea din Ștefan cel Mare a fotbalistului de 24 era iminentă prin prisma evenimentelor petrecute în ultima perioadă.

Deian Sorescu a trecut peste momentul când a fost dezbrăcat de tricoul de joc de către fanii lui Dinamo

Deși a fost cel mai bun fotbalist al „câinilor” în acest sezon, Sorescu a fost dur contestat de fani în mai multe rânduri. Iar episodul de la Mioveni, când internaționalul lui Dinamo a fost dezbrăcat de tricoul de joc la finalul partidei, a anunțat în mod clar că fostul căpitan al echipei nu mai avea cum să continue în Ștefan cel Mare.

„Salvarea” sa a venit de la Rakow, locul 3 din Polonia în acest moment. A existat interes din partea mai multor echipe pentru Sorescu, însă aceasta a fost cea mai avantajoasă pentru club și jucător, dar și singura concretă.

Totul este rezolvat, jucătorul a plecat deja în Polonia, iar acum a transmis și un mesaj de despărțire. Unul destul de emoționant, pentru că se pare că Sorescu a trecut peste momentul neplăcut de la Mioveni și i-a lăudat pe fanii lui Dinamo pentru atașamentul lor față de echipă.

Mesajul emoționant transmis de noul jucător al polonezilor de la Rakow

De asemenea, fostul jucător al Politehnicii Timișoara a ținut să sublinieze importanța perioadei petrecute în Ștefan cel Mare pentru dezvoltarea sa și a mulțumit clubului alb-roșu pentru toate momentele pe care le-a trăit acolo.

Patru ani în această echipă. Aici pot spune că m-am format ca fotbalist profesionist și mai ales ca persoană. Atâția colegi, atâția oameni cu care am colaborat și sentimentul de nedescris atunci când îmi auzeam numele strigat pe stadion de mii de oameni, cei mai tari fani !!!
Am purtat cu mândrie tricoul alb-roșu în “groapă” și am ținut capul sus chiar și în momentele dificile .
Mulțumesc pentru tot. Pentru tot ce am trăit în această echipă plină de istorie.
Mulțumesc pentru tot”, a transmis Deian Sorescu pe Facebook.

Avertisment dur al lui Hanca pentru Sorescu. „Aici, în Polonia, nu merge să păcălești pe nimeni!”