Telenovela Sorescu s-a încheiat. Fostul căpitan al lui Dinamo a ajuns în Antalya

Bădulescu Silvian / 20.01.2022, 18:10
Telenovela Sorescu s-a încheiat. Fostul căpitan al lui Dinamo a ajuns în Antalya

Deian Sorescu este deja istorie la Dinamo. După lungi tatonări, fostul căpitan al „câinilor roșii” a plecat din „Ștefan cel Mare” și a semnat cu Rakow, formația de pe locul 3 din prima ligă a Poloniei. Victor Becali a confirmat transferul.

„E poveste încheiată pentru Sorescu”

Victor Becali a confirmat, pentru Digi Sport, că Deian Sorescu a plecat, oficial, de la Diamo București. Bănățeanul a plecat deja în Antalya, unde se află nou lui echipă. De la retrogradare în Liga 1, acesta pleacă pentru a lupta cel puțin la un loc european.

A semnat, a plecat și în Antalya. Doi ani și jumătate sau trei ani. E o poveste încheiată pentru Sorescu. Banii nu sunt într-o singură tranșă, dar în mare parte vin acum. Sunt și bonusuri destul de importante”.

De asemenea, acesta a declarat că, din punct de vedere financiar, este greu pentru Dinamo să reziste. Conform lui Victor Becali, alb-roșii ar avea nevoie de un buget mai mare decât CFR Cluj, CSU Craiova sau FCSB.

E greu și cu milioane să reziste financiar. Dacă FCSB, CFR sau Craiova, să spunem, au buget de 7 milioane de euro, Dinamo ar avea nevoie de un buget de 10 milioane de euro”.

„Dinamo poate continua și în Liga a 2-a”

Cunoscutul impresar a declarat că îi este greu să creadă că Dinamo se poate salva de la retrogradare, dar consideră că și în eșalonul secund, aceștia ar continua să continue.

Mi-e greu să cred că se salvează, dar poate continua și în Liga a 2-a. Badea nu se îndepărtează niciodată de Dinamo, Borcea le mai poate da un ajutor, și le dă. Este domnul Iuhasz. Badea chiar poate să o finanțeze pe Dinamo, dar nu cred că își dorește lucrul ăsta. Dar o mână de ajutor poate da”.

Intens discutată în ultima perioadă, situația lui Steliano Filip a fost comentată și de către Victor Becali.

Nu prea mă interesează situația lui Steliano Filip, nu o cunosc. Ce am văzut și eu prin presă. Trebuie să înțeleagă că e fotbalist, nu e vedetă, e un fotbalist care se bate la retrogradare.

Eu m-aș fi așteptat să facă mult mai mult pentru Dinamo. Nu doar de la el, dar și de la alți jucători. Fotbalul nu se joacă numai cu numele, ci cu atitudine, dăruire, valoare” a încheiat acesta.

Dinamo joacă primul meci din 2022 în deplasare, în Trivale, contra lui FC Argeș, echipă aflată și ea pe loc de play-out.