Deian Sorescu la FCSB? Gigi Becali nu s-a ferit să vorbească despre posibilitatea unui transfer. “Orice echipă l-ar vrea!”

Bordei Radu / 21.07.2021, 20:23
Deian Sorescu la FCSB? Gigi Becali nu s-a ferit să vorbească despre posibilitatea unui transfer. “Orice echipă l-ar vrea!”

Deian Sorescu la FCSB? Gigi Becali nu s-a ferit să vorbească despre posibilitatea unui transfer. Câinii sunt într-o situație financiară foarte dificilă, iar una din soluțiile pentru ieșirea din impas poate fi vânzarea de jucători. În acest moment, Deian Sorescu este produsul cel mai de preț al clubului. 

Fotbalistul a impresionat în prima etapă, când a dat 3 goluri celor de la Voluntari și a adus un succes la care nu se aștepta nimeni. Sorescu speră să atragă cât mai repede privirile unor echipe din străinătate. Fotbalisutl a fost oferit, în urmă cu câteva săptămâni, și lui Gigi Becali, dar acesta a refuzat.

Deian Sorescu la FCSB? Gigi Becali nu s-a ferit să vorbească despre posibilitatea unui transfer. “Orice echipă l-ar vrea!”

Finanțatorul celor de la FCSB este un admirator al jucătorului rivalilor, de aceea șefii „câinilor” au încercat să obțină 500.000 de euro pentru Sorescu. Banii ar ajuta foarte mult clubul, să mai scape de unele datorii. Orice sumă ajută o grupare aflată în mare suferință, de aceea dinamoviștii erau pregătiți să facă afaceri chiar și cu rivalii. Becali spune că, în realitate, nu ar fi primit nicio propunere din Ștefan cel Mare, dar nu ar fi acceptat. Și nu pentru că nu îi place de fotbalist.

Nu am vorbit cu nimeni, nu mi l-a oferit nimeni. Mie îmi place, nu cred că există cineva care să nu îl dorească. El dă multe goluri, deși joacă fundaș dreapta. Apare în ofensivă, joacă precum un atacant, este mereu acolo. Totuși, nu am cum să fac ofertă, am destui jucători acolo. Nu are rost să mai luăm un fundaș dreapta, a declarat Becali, la Pro X.

Latifundiarul a cumpărat, însă, un atacant. După ce a refuzat inițial să vină la București, Andrei Dumiter va juca, totuși, pentru FCSB. Jucătorul celor de la Sepsi s-ar fi înțeles, deja, cu formația antrenată de Dinu Todoran.

Sorescu așteaptă un transfer în Italia. Jucătorul se va folosi de „rețeaua Bonetti”

Deși „câinii” ar dori să îl păstreze pe Sorescu, un transfer pe o sumă importantă poate însemna salvarea lui Dinamo. Președintele Mureșan a recunoscut că așteaptă oferte pentru fotbalist. Noul lider din Ștefan cel Mare așteaptă și el un transfer cât mai repede. Chiar dacă a pierdut bani, după intrarea în insolvență, fotbalistul a acceptat să nu depună memoriu, cum au făcut alți colegi. Dario Bonetti i-a promis că se va folosi de cunoștințele sale din fotbalul italian pentru a facilita un transfer

Eu am contract până în 2023, îl voi respecta. Și eu am pierdut bani, nu voi mai recupera sume din urmă, asta ca să știe toată lumea, a declarat fotbalistul, după meciul cu Voluntari.