Deian Sorescu, mesaj pentru Dinamo sau neatenție? Noul jucător al FCSB a purtat o eșarfă cu mesaj dur la adresa fostei echipe

Radu Bordei 23.01.2023, 11:03
Deian Sorescu, mesaj pentru Dinamo sau neatenție? Noul jucător al FCSB a purtat o eșarfă cu mesaj dur la adresa fostei echipe

Deian Sorescu a cunoscut „botezul” de la FCSB. Fostul dinamovist a fost titular în meciul cu Hermannstadt, dar a rezistat doar o repriză pe teren. A fost schimbat la pauză dar la finalul partidei a arătat că s-a integrat perfect la echipă.

Deian Sorescu nu mai este „câine până la moarte”. Mesaj sugestiv pentru fosta echipă

Jucătorul de bandă stânga nu a impresionat la debutul în tricoul vicecampioanei. Asta nu l-a împiedicat să se bucure la final pentru victorie, alături de noii săi colegi dar și de fani. La final, în drumul spre autocar, a fost printre cei mai căutați jucători pentru autografe și poze. Fotbalistul nu a refuzat pe nimeni, iar aceștia au observat, agățată de geanta sa, o eșarfă cu un mesaj la adresa fostei sale echipe. „Născut Anti Dinamo” scrie pe eșarfă, iar alături apare desenat un gest obscen la adresa rivalilor. Sorescu a păstrat eșarfa la vedere, ceea ce arată că nu mai simte nimic față de clubul la care a evoluat timp de 3 ani și jumătate.

Eu mă bucur că am fost primit bine și respectat. M-au chemat fanii, am mers și am cântat alături de ei, ne-am bucurat, este ceva normal. Așa este în fotbal. Eu m-am simțit bine la debut, dar mai am lucruri de învățat, să mă adaptez la noii mei colegi. Cu siguranță voi fi mult mai bine pregătit data viitoare, a comentat Deian Sorescu.

Fostul dinamovist, schimbat la pauză

Sorescu nu a putut să îşi demonstreze calităţile în prima repriză a jocului de la Sibiu, dar aşteaptă o nouă şansă la jocul din runda viitoare atunci când roş-albaştrii o vor întâlni pe Farul. Sorescu nu a fost singurul sacrificat după o primă repriză modestă a vicecampioanei României. Din echipă a dispărut şi Compagno, înlocuit de Cordea.

Schimbarea lui Sorescu la pauză i-a luat prin surprindere pe mulţi. Mihai Stoichiţă consideră că nu prestaţia sa a fost de vină atunci când s-a decis ca fotbalistul de 25 de ani să nu mai revină pe teren.

Mie nu mi s-a părut că a jucat slab Sorescu. Nu cred că a fost schimbat ca urmare a jocului, eu cred că a fost schimbat din alte motive. Eu știu? Să nu fie o accidentare, o suferință fizică. În niciun caz nu-l poți acuza pe Sorescu pentru faptul că ar fi jucat prost. Nu e cazul. Cred că e cu totul altceva.

El a fost în nota echipei, și-a făcut bine treaba în apărare, a încercat să construiască. N-au fost niște reușite extraordinare, dar, ca risipă de efort, ca poziționare, nu văd greșeli.El poate juca oriunde în zona dreapta, fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, se descurcă bine oriunde, e un jucător foarte bun, a spus fostul antrenor de la FCSB, pentru Gsp.

Urmăriți Playsport.ro și pe