Deian Sorescu se vede deja polonez: ”Sunt fericit că plec”. Mesajul transmis colegilor de la Dinamo

Giosanu Catinca / 19.01.2022, 15:11
Deian Sorescu se vede deja polonez: ”Sunt fericit că plec”. Mesajul transmis colegilor de la Dinamo

Deian Sorescu și-a încheiat socotelile cu oficialii de la Dinamo și se vede deja polonez. Tânărul fotbalist va evolua în continuare pentru Rakow Czestochowa, formație ce ocupă locul 3 în acest moment în prima ligă din Polonia.

Anunțul făcut de Iuliu Mureșan

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo, iar Iuliu Mureșan a recunoscut că era nevoie să se facă acum această mutare.

Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow, în Polonia. Suma este cam destul de aproape de ceea ce s-a vehiculat (n.r. aproximativ 600.000 de euro). Am avut mai multe oferte și am acceptat-o pe aceasta din Polonia. Aveam nevoie de bani la club, iar dacă ar fi ratat și acum transferul, nu știu cum ar fi evoluat Deian în continuare.

Păstrăm și un procent dintr-un eventual viitor transfer, este vorba despre 15%. Știu că polonezii s-au înțeles și cu jucătorul. Nouă ne va lipsi, este clar. Dar mișcarea trebuia făcută.”, a spus Iuliu Mureșan la Digi Sport.

Ce le-a transmis Deian colegilor săi

Mijlocașul de bandă a părăsit-o pe Dinamo din postura de gogheter, după ce a marcat 8 goluri în cele 19 partide jucate în actualul sezon al Ligii 1. În orice caz, el este fericit că va evolua din această iarnă pentru Rakow Czestochowa.

Fotbalistul a ținut să le transmită un mesaj colegilor despre care crede că au forța necesară pentru a salva sezonul actual al Ligii 1.

Baftă. Sunt convins că o veți scoate la capăt, pentru că aveți valoare. Chiar dacă voi fi departe, cu sufletul voi rămâne mereu alături de voi!”, a spus Sorescu, conform aceleiași surse.

”Noi am vorbit de salariul net, dar trebuie să vedem care sunt taxele acolo”

Giovanni Becali a vorbit și el despre transferul de la Dinamo.

Dinamo și-a atins scopul. A luat aproape un milion, cu tot cu bonusuri, și are procente din viitorul transfer. Acum mergem să semnăm. Va face vizita medicală azi și după aceea mai sunt mici detalii de pus la punct. Noi am vorbit de salariul net, dar trebuie să vedem care sunt taxele acolo. Probabil impozitul e altul. Dar, în principiu, suntem de acord.

Hai să dăm uitării tot și totul să fie bine. Dinamo a luat mai mulți bani decât a crezut. Acum rămâne să se salveze.”, a declarat Giovanni Becali, la aeroport.

Fotbalistul de 24 de ani a evoluat în 20 de partide pentru Dinamo în acest sezon și a reușit opt goluri și o pasă decisivă. Sorescu este al patrulea golgheter al Ligii 1, după Jefte Betancor, Andrei Ivan și Florin Tănase.