Continuă telenovela transferurilor lui Deian Sorescu și Steliano Filip! Un alt jucător important al lui Dinamo poate fi istorie pentru „câinii roșii”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.01.2022, 15:01
Continuă telenovela transferurilor lui Deian Sorescu și Steliano Filip! Un alt jucător important al lui Dinamo poate fi istorie pentru „câinii roșii”

Continuă starea de confuzie de la Dinamo în ceea ce privește eventualele plecări ale lui Deian Sorescu și Steliano Filip. Ambii fotbaliști au oferte în acest moment, însă nu sunt lăsați să plece, din motive diferite.

Răzvan Zăvăleanu a dat noi detalii despre situațiile lui Deian Sorescu și Steliano Filip

În ceea ce îl privește pe Filip, maghiarii de la Mezokovesd îl vor, așa cum playsport.ro a anunțat în exclusivitate, însă doar gratis, ceea ce Dinamo nu acceptă. Iar în cazul lui Sorescu, el are o singură ofertă concretă, de la polonezii de la Rakow, pe care conducerea „câinilor” a refuzat-o în primă fază, așa cum de asemenea playsport.ro a informat în exclusivitate.

Aceste chestiuni au fost reiterate acum de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. El a explicat din nou că alb-roșii nu vor accepta să îl cedeze gratis pe Steliano Filip, în vreme ce pentru Deian Sorescu există în continuare discuții cu mai multe cluburi. De asemenea, el a mai dezvăluit că și Ricardo Grigore ar putea pleca în perioada următoare de la echipă.

Acest club vrea să îl transfere gratis (n.r. pe Steliano Filip), iar acest lucru e inaccteptabil. Steliano Filip este un jucător de care Dinamo are nevoie.

Nu o să spun nimic (n.r. despre suma pe care o vrea Dinamo pentru Deian Sorescu). Cert e că o să fie în funcție de ofertă. Nicio ofertă nu este foarte clară. Unele sunt cu procente, altele cu bonusuri. Analizăm fiecare ofertă și ne gândim ce e mai bine pentru Dinamo. În momentul de față niciuna nu se ridică la pretențiile lui Dinamo.Este concretă o singură ofertă, cea din Polonia. Verbal mai sunt două.

Există interes pentru Rici Grigore, dar nu s-a ajuns la o ofertă concretă”, a spus Răzvan Zăvăleanu potrivit sport.ro.

Dinamo continuă să se întărească și pregătește o revenire de senzație

Până la a se rezolva aceste două situații, Dinamo continuă să se întărească. După Răzvan Patriche și Marius Tomozei, „câinii” au anunțat oficial și transferurile lui Igor Jovanovic și Balthazar Pierret.

De asemenea, formația din Ștefan cel Mare poate face și o „repatriere” de senzație. Elis Bakaj, albanezul care a mai evoluat pentru Dinamo în sezonul 2011-2012, este liber de contract și își dorește să revină la gruparea bucureșteană în această iarnă.

Fotbalistul de 34 de ani a anunțat acest lucru în direct la PlaySport Live. De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni, Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a intrat prin telefon și a confirmat că există șanse ca această mutare să se realizeze.