Delia a dat-o pe fotbal! Hit de milioane de vizualizări, noul imn al unei campioane din Liga 1

Moldoveanu Camelia / 28.05.2022, 12:51
Delia a dat-o pe fotbal! Hit de milioane de vizualizări, noul imn al unei campioane din Liga 1

Delia a lansat o nouă melodie care promite să devină un adevărat hit. Artista a dat-o pe fotbal și pare să fie cheia succesului. Noul imn al unei campioane din Liga 1 o să răsune în această vară la toate petrecerile.

Maneaua campionilor s-a transformat într-o piesă rock. Delia a dat-o pe fotbal

În perioada 2009 – 2012, Dorinel Munteanu a scris istorie la Oțelul Galați. Mai mult, tehnicianul a reușit să cucerească campionatul în 2011. Sub comanda lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați a cucerit  Supercupa României și a jucat în grupele Champion League.

În 2011, la câștigarea campionatului, Cristina Vasopol și Sendy Bordei au dedicat echipei din Galați o manea specială care s-a transformat rapid într-ul adevărat imn. După mai bine de un deceniu de la acel moment, Delia a refăcut piesa și a transformat-o în una rock.

Noua piesă a fostei campioane din Liga 1 se numește astăzi „OTZL GLTZ” și promite să fie hit-ul verii.

Artista le-a cântat și fanilor rapidiști

David Tudor, concurentul iUmor, a mărturisit că îi place echipa din Giulești. El a explicat că tatăl său l-a îndreptat către această direcție. El a spus că în casa părintească nu se găsea nici măcar un pahar care nu se aibă inscripționată sigla clubului Rapid. Numai că, la un moment dat, puștiul a spart paharele cu Rapid. În zadar a încercat tânărul să ”salveze” obiectele la care tatăl său ținea ca la ochii din cap, căci s-au făcut zob.

Delia Matache știe foarte bine că David Tudor iubește formația antrenată de Adrian Mutu, așa că a început să cânte imnul formației Rapid încă de dinainte ca tânărul să își facă apariția pe scena iUmor. Prietenul ei, Mihai Bendeac, nu a lăsat-o la greu. Cei doi au cântat împreună, spre încântarea publicului și a tânărului concurent, desigur.

Edi Iordănescu este istorie. Delia l-a ales pe Gică Hagi

Echipa națională de fotbal a României urmează să joace patru meciuri în luna iunie, în Liga Națiunilor, partide în urma cărora și-ar putea asigura participarea la barajul pentru EURO 2024. Două dintre acestea o să se dispute în România, pe Giulești.

  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești: România – Finlanda
  • Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești: România – Muntenegru

Într-un interviu pentru Antena Sport, Delia a ales hitul „Cine m-a făcut om mare”  pentru vestiarul naționalei în meciurile din Liga Națiunilor.

Întrebată cine este  fotbalistul ei preferat, artista a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri:

Hagi, da, bineînțeles, Hagi! Fotbaliștii să fie mândri că îmbracă tricoul naționalei!”, a mărturisit Delia.

Cu toate că s-au despărțit după o relație tumultoasă, Delia și Edi Iordănescu par să aibă încă un punct comun în percepția despre fotbal. Artista a declarat că cea mai mare mândrie a unui fotbalist este aceea de a îmbrăca tricoul naționalei:

Pleci de la premisa asta, altfel te lași, nu?”, a mai spus artista.