Remember. Edi Iordănescu și Delia, o poveste de dragoste cu năbădăi. Filmulețe deocheate apărute în spațiul public cu cei doi îndrăgostiți

Mihai Rosoiu 27.01.2021, 09:41
Remember. Edi Iordănescu și Delia, o poveste de dragoste cu năbădăi. Filmulețe deocheate apărute în spațiul public cu cei doi îndrăgostiți

Fotbaliștii români au fost mereu implicați în relații amoroase controversate. Unul dintre cele mai mediatizate episoade de amor s-a petrecut cu mulți ani în urmă. Edi Iordănescu și Delia, o poveste de dragoste cu năbădăi. Astfel poate fi sintetizată relația celor două persoane publice. Filmulețe deocheate apărute în spațiul public, râuri de tuș consumate de publicații pentru a scoate la lumină cele mai rușinoase secrete ale relației dintre cei doi.

Edi Iordănescu și Delia, o poveste de dragoste cu năbădăi și filmulețe deocheate

Atât Delia cât și Edi sunt două persoane de succes. Dacă artista este considerată cea mai influentă persoană a momentului din muzica românească, Edi Iordănescu este un antrenor extrem de apreciat. În trecut, cei doi au format un cuplu, iar perioada petrecută împreună a reprezentat un adevărat deliciu pentru devoratorii de informații mondene.

Edi Iordanescu si Delia o poveste de dragoste cu nabadai
Edi Iordanescu si Delia, o poveste de dragoste cu nabadai

Totul a culminat cu apariția unor filmulețe deocheate în spațiul public. Nimeni nu a putut să dovedească cine a furnizat presei de-atunci imaginile din dormitorul îndrăgostiților. Cine le-a filmat, este evident. Edi Iordănescu, pe atunci jucător activ, a fost cel căruia i-a venit ideea de a-și imortaliza iubita. Chiar dacă nu se bucurau de notorietatea de astăzi, Edi și Delia au fost criticați de opinia publică pentru această „scăpare”.

Dialog condimentat cu multe obscenități

Ce a șocat la vremea respectivă a fost dialogul dintre Edi Iordănescu și Delia. Oamenii l-au condamnat pe actualul antrenor al CFR-ului pentru modul în care-i vorbea iubitei sale. Altfel, fiul lui Anghel Iordănescu excelează când vine vorba de discursul profesional. Bine articulat și coerent, limbajul de azi al lui Edi Iordănescu nu mai are nimic în comun cu „scăpările” din tinerețe.

Revenind la filmulețul apărut în presa de scandal, tehnicianul a avut o atitudine destul de dură la adresa Deliei căreia îi reproșa că greutatea cântăreței.

Povestea de dragoste dintre cele două vedete s-a sfârșit cu mult timp în urmă, însă amintirea acelor filmulețe rămâne.

Cei doi au devenit familiști convinși

După ce ale tinereții valuri au trecut, atât Delia (38 de ani) cât și Edi Iordănescu (42 de ani) au devenit familiști convinși. După câteva relații eșuate, artista și-a găsit liniștea în brațele lui Răzvan Munteanu. Cei doi s-au căsătorit în august 2012, iar relațiile dintre ei sunt foarte bune. Cariera Deliei a cunoscut un salt impresionant, fiind una dintre cele mai mari vedete ale României.

Edi Iordănescu este, la rându-i, un soț responsabil și cu un succes important în cariera de antrenor. Actualmente, Edward Iordănescu pregătește campioana României, CFR Cluj Napoca.

Astfel, Edi Iordănescu și Delia, o poveste de dragoste cu năbădăi a devenit o amintire pentru cei doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe