Denis Alibec, apariție extravagantă pe străzile în București! Un coleg de la națională l-a „avertizat”: „Vezi să nu te alerge ăștia!”

Moldoveanu Camelia / 26.05.2021, 20:52
Denis Alibec, apariție extravagantă pe străzile în București! Un coleg de la națională l-a „avertizat”: „Vezi să nu te alerge ăștia!”

Denis Alibec n-a învățat nimic după episodul „fugă prin Barcelona”. Internaționalul român a avut o apariție extravagantă într-un restaurant cu ștaif din București. Un coleg de la națională i-a l-a ironizat pe Instagram.

Denis Alibec a uitat foarte repede de episodul „fugă prin Barcelona”

Denis Alibesc ceas apariție București
Denis Alibec, apariție excentrică în București. Un coleg l-a taxat pentru gestul său

Marius Șumudică a dezvăluit un episod neștiut din viața lui Denis Alibec. Fotbalistul celor de la Kayserispor a fost fugărit de hoți în Barcelon,a în timp ce juca la Gaziantep. Răufăcătorii au încercat să-l tâlhărească pentru că ceasul purtat de fotbalistul român le-a atras atenția. Proapăt operat la picior, Denis Alibec nu avea voie să depună efort, astfel reușind să se accidenteze pentru a doua oară într-un interval foarte scurt de timp.

Episodul a ajuns la urechile tuturor colegilor de breaslă, iar unul dintre ei nu s-a abținut să nu-l ironizeze. Alex Maxim, colegul de la națională a lui Alibec, i-a atras atenția să aibă mai multă grijă cu ce se afișează prin București. Internaționalul român are simțul umorului și i-a răspuns colegului săi cu un emoticon care râde.

Lasă ceasul acasă, să nu te alerge ăștia prin București!”, a fost mesajul lui Alex Maxim pentru colegul său.

A trăit momente terifiante în Spania

Internaționalul român a avut parte de o întâmplare nefericită și nu pe terenul de fotbal. Dar putem spune că fotbalul l-a adus în această situație. O accidentare suferită într-un meci din campionatul Turciei l-a trimis pe masa de operație. O accidentare gravă, într-un meci în care a reușit o „dublă” pentru Kayserispor, formație care tocmai fusese preluată de Dan Petrescu. Nefericitul eveniment l-a scos din circuit pe atacantul român, într-un moment în care era „pe val”. Alibec a fost nevoit să se opereze. Pentru asta a ajuns în Spania, unde operația a decurs bine și fotbalistul se afla în recuperare. Și atunci a început coșmarul.

Fotbalistul se afla în recuperare la Barcelona, când a fost jefuit la aproximativ 300 de metri de hotelul în care stătea. Alibec a avut ghinion să dea peste trei bărbați mascați, care voiau să-i fure ceasul. Trei contra unu, un raport inegal de forțe, chiar și dacă Alibec era apt. Încolțit de hoți, Denis a trăit momente terifiante în Spania. Unul dintre bărbați i-a aruncat o bicicletă peste picioare, iar un altul i-a tras de ceas. Deși i-a rupt brățara, nu a putut smulge ceasul de pe mâna internaționalului român. Speriat serios, Denis a ignorat recomandarea medicilor de a nu depune efort, și a luat-o la fugă, de teamă de a nu păți ceva și mai grav. În încercarea de a scăpa de agresori, fotbalistul a păți-o și mai grav, operația i-a plesnit, provocându-i o hemoragie, informează GSP.ro.