Denis Alibec, exclus din lot de Dan Petrescu. Tensiunea a atins cote maxime la CFR Cluj

Moldoveanu Camelia 30.11.2021, 16:39
Denis Alibec, exclus din lot de Dan Petrescu. Tensiunea a atins cote maxime la CFR Cluj

Denis Alibec a reușit să-l supere pe Dan Petrescu și să se aleagă cu o excludere din lot. Tensiunea dintre cei doi a atins cote maxime în meciul CFR Cluj – Academica Clinceni, scor 2-0. Se pare că atacantul ar fi deja pe „lista neagră” a campioanei României.

Denis Alibec, exclus din lot pentru indisciplină

Dan Petrescu și-a condus echipa către o nouă victorie, însă a considerat că Denis Alibec poate să sară peste acest meci fără probleme. În minutul 70, atacantul a părăsit banca de rezerve fără să ceară permisiunea și nu s-a mai întors de la vestiare.

Justificarea lui Denis Alibec se pare că nu l-a convins pe Dan Petrescu:

Am avut nevoie să mă duc la toaletă. Nu am avut nicio problemă de alt gen. Nu am plecat de la stadion direct, am așteptat să se termine meciul. Am fost la toaletă și apoi am revenit la gard acolo lângă bancă”, a spus Alibec, potrivit Prosport.

Potrivit GSP, gestul lui Denis Alibec nu a fost deloc pe placul staff-ului. Dan Petrescu a decis să-l excludă din lotul CFR Clujului și șansele de a reveni sunt minime. Mai mult, atacantul s-ar putea alege și cu o amendă considerabilă pentru gestul său lipsit de respect.

Denis Alibec este doar împrumutat de CFR Cluj. Atacantul de 30 de ani mai are contract cu Kayserispor până în iunie 2023, iar la finalul acestui sezon va fi nevoit să revină în Turcia. Totuși, există și posibilitatea ca CFR Cluj să se înțeleagă cu Kayserispor și să îl transfere definitiv pe Alibec din vară. Iar o altă variantă ar fi chiar Malatyaspor, echipa pe care o antrenează în prezent Marius Șumudică și despre care tehnicianul a spus că are probleme din cauza fotbaliștilor slabi. Cu alte cuvinte, Șumi a anunțat că urmează să se facă achiziții în această iarnă.

Adevăratul motiv al lipsei atacantului din primul 11

La scurt timp după eliminarea CFR-ului din Conference League, Cristi Balaj, președintele campioanei României, a dezvăluit adevăratul motiv al lipsei lui Denis Alibec din primul 11 la partida cu Randers.

Duelul din Danemarca era unul de totul sau nimic pentru CFR Cluj, care avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a mai spera la o calificare în ultima etapă. În acest context, era de așteptat ca Dan Petrescu să apeleze la cei mai periculoși jucători ai săi în încercarea de a obține o victorie. Cu toate acestea, Denis Alibec a început partida din postura de rezervă și a fost trimis pe teren în ultimele 20 de minute.

Cristi Balaj spune că Alibec s-a luptat cu o răceală puternică în ultimele zile și din cauza aceasta nu a putut evolua mai mult:

Alibec nu a putut juca mai mult cu Randers pentru că a fost răcit. A slăbit trei kilograme în urma acestei situații medicale. Capacitatea lui de efort a scăzut”, a spus Balaj.

Urmăriți Playsport.ro și pe