Denis Alibec, la un pas de Rapid: „Noi facem lucrurile așa cum trebuie!” Culisele unei afaceri surprinzătoare

Robert Zanfir 17.02.2022, 20:29
Denis Alibec, la un pas de Rapid: „Noi facem lucrurile așa cum trebuie!” Culisele unei afaceri surprinzătoare

Daniel Niculae a dezvăluit că Rapid a fost la un pas de a-l convinge pe Denis Alibec. Atacantul a plecat de la CFR Cluj, dar a semnat în cele din urmă cu Atromitos.

Denis Alibec nu s-a adaptat deloc în Ardeal, chiar dacă a fost unul dintre favoriții lui Dan Petrescu. Atacantul a plecat de la Cluj, după ce a intrat în conflict cu antrenorul.

Denis Alibec, la un pas de Rapid: „Noi facem lucrurile așa cum trebuie!” Culisele unei afaceri surprinzătoare

Alibec nu a dus lipsă de oferte, în ciuda sezonului dezastruos din Liga 1. Jucătorul, care aparține de Kayserispor, a fost pe lista lui Gică Hagi. Și Rapidul l-a dorit.

„Nici cât dorea, nici cât avea (n.r.: la CFR). Puteam să-l iau și la sentiment, dar noi vrem să facem lucrurile așa cum trebuie, să nu amăgim jucătorii și să nu le promitem sume pe care nu le putem acoperi.

Dacă vom face asta, mai devreme sau mai târziu, revenim de unde am plecat. A fost greu, foarte greu. Uitați-vă în ce situație se află Dinamo, Mediaș, Academica Clinceni. Este păcat să ajungi acolo, lucrurile trebuiau gestionate mai bine.

E o presiune uriașă la o echipă cu suporteri, pentru că fanii tot timpul își doresc performanță și cei mai buni jucători, dar trebuie gestionată foarte bine această dorință a suporterilor și transpusă în banii investiți.

E un buget care e stabilit la început de sezon și trebuie să ne ținem de el, ca să nu mai repetăm greșelile din trecut. Și eu aș vrea să am bugetul CFR-ului”, a spus Daniel Nicuale, la Digi Sport.

Denis Alibec, debut de vis în Grecia

Denis Alibec a debutat excelent în Grecia. A marcat la primul meci pentru Atromitos. Apoi, a jucat doar câteva minute în meciul cu PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu.

Alibec s-a făcut remarcat și în ultima etapă. A marcat cu OFI Creta.

La Atromitos, Alibec primește 175.000 de euro pe an, potrivit grecilor de la sportime.gr. Restul salariului, până la 800.000 de euro, îi este achitat de turcii de la Kayserispor.

2 goluri a reușit Denis Alibec în cele 21 de meciuri jucate pentru CFR Cluj.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt.

Vreau să joc repede la Atromitos, să marchez mult și o să revin sigur titular la națională! M-am cam săturat, sincer, să se umple site-urile, atunci când nu joc, de tot felul de zvonuri despre mine care nu au legătură cu fotbalul. Când joc și marchez, nu prea se întâmplă asta! Sau se întâmplă mai puțin.
Denis Alibec, pentru Playsport

Urmăriți Playsport.ro și pe