Denis Alibec și-a regăsit forma în Grecia. Atacantul a marcat iar, după debutul cu gol la Atromitos

Robert Zanfir 16.02.2022, 18:50
Denis Alibec și-a regăsit forma în Grecia. Atacantul a marcat iar, după debutul cu gol la Atromitos

Denis Alibec a marcat în meciul cu OFI Creta. Atacantul este la al doilea gol în Grecia, după ce a marcat și în meciul de debut pentru Atromitos.

Denis Alibec dă semne de revenire la forma de altădată. Atacantul a marcat cu OFI Creta, în meciul din runda 22 din campionatul Greciei. Pentru atacant, este al doilea gol în trei partide, din tot atâtea jucate de la debutul în Super League.

Denis Alibec și-a regăsit forma în Grecia. Atacantul a marcat iar, după debutul cu gol la Atromitos

Atromitos pare în revenire de formă după transferurile din această iarnă. Echipa românilor Denis Alibec și Dorin Rotariu a câștigat cu Lamia, 3-1, apoi a pierdut greu cu PAOK, 0-1, chiar pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu.

Denis Alibec și Dorin Rotariu au fost trimiși pe teren din primul minut și în meciul cu OFI Creta, iar atacantul a avut nevoie de 35 de minute pentru a reuși al doilea gol al sezonului.

Muniz a deschis scorul în minutul 15 pentru gazde, care ar putea bifa o victorie foarte importantă în lupta din subsolul clasamentului.

Înaintea partidei cu OFI Creta, Atromitos se afla pe locul 13 în Super League, penultimul, cu 13 puncte în 20 de etape. De partea cealaltă, OFI Creta era pe locul 7, la egalitate de puncte cu ultimul loc din zona de play-off.

Confesiunea lui Denis Alibec după transferul în Grecia: „O să marchez cât să devin titular la națională și să nu mai las loc de minciuni”

Alibec este împrumutat din această lună la Atromitos, în prima ligă din Grecia, fiind încă jucătorul lui Kayserispor. La echipă îl are alături și pe Dorin Rotariu, tricolor aflat tot sub formă de împrumut, de la Ludogoreț. Fostul atacant de la CFR Cluj a vorbit pentru Playsport de ce a găsit la noua sa echipă și despre cauzele eșeculu de la CFR Cluj.

„Clar, din ce am simțit până acum, valoarea lotului nu e cea dată de poziția din clasament. Suntem pe penultimul loc, deși avem echipă de play-off! Noul antrenor, Chris Coleman, e foarte ambițios și are o experiență extraordinară.

Sigur vom reuși lucruri bune cu el! E fost internațional, jucător de Premier League, apoi selecționer al Țării Galilor, a antrenat și Fulham, și Real Sociedad… E de alt nivel și va ridica împreună cu noi echipa. Eu am declarat chiar de la poza oficială că ne vom ridica și că am ca obiectiv să revin în forță la echipa națională pe baza lucrurilor pe care le voi face la Atromitos”, a declarat Denis Alibec într-un interviu în exclusivitate pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe