Dennis Man, în Seria A! Pista Sampdoria a picat, dar Becali e optimist: „Îl vor, sunt în tatonări”

Bădulescu Silvian / 19.01.2022, 16:57
Dennis Man, în Seria A! Pista Sampdoria a picat, dar Becali e optimist: „Îl vor, sunt în tatonări”

Giovanni Becali, reprezentatul firmei care-l impresariază pe Dennis Man, a vorbit despre viitorul acestuia. Extrema Parmei a fost pe lista celor de la Sampdoria, unde ar fi putut ajunge coleg cu Radu Drăgușin. Deși această pistă a căzut, se pare că românul este aproape de a reveni în Serie A.

„Suntem la nivel de tatonăru, nu vă pot spune numele”

Dennis Man a început promițător la Parma, în Serie A, dar, după transferul său în Italia și retrogradarea echipei, prestațiile acestuia au scăzut considerabil. Din diverse motive, fie a pregătirii sale, fie a neînțelegerilor cu antrenorii, acesta a fost văzut drept un jucător de bază, dar a ajuns mai mult rezervă neutilizată.

În acest context, precum și cu „presiunea” sumei plătite de către Parma, formația din Serie B caută să scape de fotbalistul român. Giovanni Becali a declarat, pentru Pro X, că, deși pista Sampdoria a căzut, există posibilitatea ca Man să revină în Serie A, la altă echipă.

Pe Man l-au vrut două echipe. Sampdoria era una dintre ele, dar a întârziat și nu l-a transferat înainte să piardă aceste meciuri și D’Aversa să plece. Man mai avea de luat 500.000 de euro pentru aceste 5 luni. Sampdoria dădea 250.000 și Parma ar fi trebuit să mai pună 250.000.

Parma a zis că-l dă gratis pentru aceste luni, dar nu plătește nimic. Trebuie să dea Sampdoria tot. S-au tergiversat puțin lucrurile, au venit 3 înfrângeri, a plecat D’Aversa și transferul a căzut.

Acum am o echipă din Serie A care-l vrea împrumut pe Dennis. Încă suntem la nivel de tatonări”.

Parma i-a stabilit prețul lui Dennis Man

Cei de la Parma au luat în calcul și varianta cedării definitive a lui Dennis Man și chiar i-au stabilit și un preț fotbalistului român. Potrivit forzaparma.it, fostul fotbalist de la UTA Arad și FCSB este evaluat în acest moment de parmegiani la 10 milioane de euro.

Aceste pretenții ale italienilor sunt mai mult decât fundamentate, în condițiile în care ei au plătit în schimbul lui Man 13 milioane de euro cu tot cu bonusuri. De asemenea, el este în continuare tânăr, astfel că există șansa ca viitoarea lui echipă să îl vândă ulterior pentru o sumă semnificativă.

Totuși, sunt șanse destul de mici ca Dennis Man să fie transferat definitiv în această iarnă. Mai ales în schimbul acestei sume. Acest lucru a fost confirmat și de Victor Becali, co-proprietarul firmei de impresariat care a intermediat transferul lui Man la Parma. Acesta poate pleca, în această fereastră de mercato, doar sub formă de împrumut.