Denunț la poliție făcut de Anamaria Prodan împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Este un grup criminal care încearcă să ne amenințe”

Dragos Stefanescu 02.03.2022, 09:10
Denunț la poliție făcut de Anamaria Prodan împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Este un grup criminal care încearcă să ne amenințe”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf capătă noi accente de la o zi la alta. În urmă cu ceva timp impresara suținea că nu vrea un scandal public. În ciuda acestui fapt, aceasta l-a denunțat pe Reghecampf la poliție din cauza unui motiv uluitor.

Anamaria Prodan l-a denunțat pe Laurențiu Reghecampf la poliție

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a degenerat într-un adevărat scandal public. Cei doi au ieșit la atac în ciuda faptului că teoretic susțineau că își doresc o despărțire discretă, departe de ochii presei.

Anamaria Prodan i-a dat recent o lovitură dură lui Laurențiu Reghecampf. Impresara l-a denunţat pe antrenorul Universității Craiova la poliție. Ea susține că Reghecampf are în anturaj persoane dintr-un grup criminal care îi pun familia în pericol. Mai mult, a cerut şi ordin de protecţie împotriva fostului soț.

Acum am plecat de la sediul Poliției. Am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire.

Consider că este mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt pentru că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, iar oamenii de la Poliție au văzut… înjurături, amenințări că ne omoară în casă. Am mai pățit noi niște lucruri din astea acum câteva luni.

Am mai pățit niște amenințări din astea pe care le-am depus la dosar pe vremea când Caciuc îl amenința pe Reghecampf. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele.

Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, caută să mă denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria Prodan vrea să păstreze numele Reghecampf și după divorț

Anamaria Prodan a dezvăluit că vrea să păstreze numele Reghecampf și după divorțul de antrenorul Universității Craiova. Impresara susține că are motive bine întemeiate pentru acest demers.

Voi păstra acest nume. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, fiecare copil cu un nume. Mai plecăm și noi din țară și iar e deranj până se găsește cine e cu cine. Noi suntem familie mare. Trebuie să-l păstrez. Am toate actele din America și Dubai, de proprietăți pe acest nume. E foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște”, a spus Anamaria Prodan, la Pro X.

Urmăriți Playsport.ro și pe