Deranj mare la CFR Cluj înainte de meciul din Conference League. Dan Petrescu a spus totul la conferința de presă

Ștefănescu Dragoș 21.07.2022, 15:22
Deranj mare la CFR Cluj înainte de meciul din Conference League. Dan Petrescu a spus totul la conferința de presă

Joi seară, CFR Cluj primește vizita formației Inter Club d’Escaldes în turul doi preliminar Conference League. Înaintea partidei, Dan Petrescu a dezvăluit că se confruntă cu mari probleme de lot. În special ofensiva ardelenilor este decimată de accidentări. Tehnicianul a subliniat însă, că indiferent ce jucători lipsesc, cei care le iau locul trebuie să facă totul pentru a obține victoria.

Dan Petrescu are mari probleme de lot înaintea meciului cu Inter d’Escaldes

Joi seară, de la ora 20:30, CFR Cluj primește vizita celor de la Inter d’Escaldes în turul doi preliminar Conference League. Campioana României nu mai are voie să facă niciun pas greșit după eliminarea rușinoasă din preliminariile Champions League.

Înaintea meciului, Dan Petrescu a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă. ”Bursucul” nu va avea la dispoziție mai mulți jucători importanți. Daniel Birligea, Sergiu Buș, Roger și noul venitul Vito Hammershoy-Mistrati nu sunt disponibili pentru duelul cu Inter d’Escaldes. În ciuda acestor absențe, Petrescu vrea ca jucătorii care vor intra pe teren să facă totul pentru a obține victoria.

Sunt ceva probleme de lot, din păcate în partea de atac… și la meciul trecut am suferit. Dani Birligea care începuse promițător campionatul trecut și pregătirea asta… nu știu ce se întâmplă. Buș la fel, e de foarte mult timp. La fel și Roger are o accidentare, Mistrati cu spatele.

Nu e o scuză, indiferent cine intră trebuie să câștige. Avem nevoie de toți jucătorii, o să vedeți și la celelalte echipe din cupele europene ce greu la vor fi, pentru că din trei în trei zile, cu deplasări foarte lungi. Deplasarea noastră la Craiova e foarte lungă și apoi în Andorra facem 8 ore cu totul”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj este favorită în meciul cu Inter d’Escaldes

CFR Cluj a început foarte bine noul sezon din Superliga. Campioana României a învins Rapidul în prima etapă, scor 1-0. Totuși, eliminarea rușinoasă din primul tur preliminar Champions League încă nu a fost uitată în Gruia. În aceste condiții, elevii lui Dan Petrescu vor face totul pentru a obține o victorie în fața modestei echipe din Andorra.

De cealaltă parte, Inter d’Escaldes vine și ea după eliminarea din preliminariile Champions League. Formația din Andorra a pierdut la limită, scor 0-1, în fața celor de la Vikingur Reykjavik. Elevii lui Raul Obiols speră să obțină măcar un rezultat de egalitate în Gruia, pentru ca în meciul retur să poată forța calificarea în turul următor.

Diferențele de valoare dintre cele două formații sunt clare, CFR Cluj fiind favorită la câștigarea partidei din Gruia dar și la calificarea în turul următor.

Urmăriți Playsport.ro și pe