Despărțirea din fotbalul românesc care a surprins pe toată lumea: „De 5 luni suntem separați”

Giosanu Catinca 23.11.2022, 12:38
Despărțirea din fotbalul românesc care a surprins pe toată lumea: „De 5 luni suntem separați”

Fostul internațional român Florentin Petre a răspuns acuzațiilor făcute de soția lui. Fosta Miss Bulgaria susține că ex-fotbalistul a înșelat-o cu o adolescentă. Tehnicianul a recunoscut că lucrurile între el și bulgăroaică nu mai funcționează de ceva vreme, dar spune că și soția sa are parte ei de vină.

Florentin Petre, despre căsătoria cu Margarita Peicinska

Florentin Petre a dezvăluit că a încercat de mai multe ori să se separe de Margarita Peicinska, însă femeia a reacționat urât de fiecare dată. Fostul mijlocaș nu a găsit înțelegerea dorită, tocmai pentru că are un copil cu controversata bulgăroaică. Mai mult, el a spus că femeia l-a amenințat atunci când a anunțat-o că vrea să pună punct mariajului.

De cel puțin trei ani încerc să salvez o căsnicie cu o femeie pe care am considerat-o demnă, corectă, cu capul pe umeri (în ciuda unor momente repetate care m-au făcut să mă gândesc serios la divorț).

Ori de câte ori încercăm să-i explic că între noi lucrurile s-au degradat, că nu ne mai simțim bine în căsnicia asta, că eu consider că este cazul să ne punem la masă și să discutăm serios despre separare, eram atacat cu tot felul de amenințări. Pe lângă ceea ce ați citit, lucruri exagerate și interpretate de altfel, amenințările au fost mult mai dureroase (sinucidere).”, a scris Florentin Petre, într-o postare pe Facebook.

”Suntem despărțiți de cinci luni”

Antrenorul român a evidențiat că a părăsit căminul conjugal de cinci luni. În tot acest timp el s-a asigurat că fiul său nu duce lipsă de nimic, conform propriilor spuse.

Suntem despărțiți în fapt de cinci luni, eu am mers la copil constant, am o relație extraordinară cu toți copiii mei, mai ales cu cel mic, care e la vârstă la care are nevoie de mai multă atenție iar ori de câte ori am ocazia merg și petrec timp cu el. De la despărțirea în fapt, Banii mei au stat întotdeauna în contul ei pentru că am vrut că lor să nu le lipsească absolut nimic. Nu am pus preț pe bani, ci doar pe bunăstarea lor.”, a mai spus Florentin Petre.

Tehnicianul a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Ceahlăul Piatra Neamț.